Spørsmål til gud fra en healer

Postet av chowbow 23-04-2008

Jeg fikk en veldig hyggelig epost her om dagen med spørsmål til gud, jeg har lyst til å dele dette med de som leser bloggen min fordi jeg tror at det er en problemstilling som mange har opplevd. Svaret vil være forskjellig for alle selvfølgelig, men dette er et eksempel.

(gjengitt med tillatelse fra han som skrev):

——-

Hei.

Jeg er en 16 år gammel gutt, og jeg har noen ting jeg vil spørre gud om, men jeg vet ikke hvordan. Jeg vil prate med gud som du gjør. Jeg har vært sur på gud iblant, men det angrer jeg på.
Jeg har også kunnet helbrede folk en stund nå, men jeg vet ikke hva som skjer når jeg gjør det. Jeg bare holder der de har vondt og de sier de kjenner en sterk varme, som regel blir de bedre.
Det hadde vært greit å fått prate med gud om dette. Kan du spørre gud om han vil prate med meg?

——-

Jeg spurte gud om dette og her er eposten jeg sendte som svar til gutten:

——-

Jeg spurte gud om du skal angre på at du har vært sint på gud, gud sa «Nei, nei, nei, ikke angre på det, jeg forstår».

Når jeg spurte om gud ville snakke med deg fikk jeg som svar «Jeg snakker med ham allerede, det gjør ikke noe om han ikke forstår det, han skal ikke stresse med det heller, forståelsen vil komme, men ikke stress».

Så det ser ut som at du er på rett vei. Oppsummert: Ikke angre på at du har vært sur på gud og ikke stress med å snakk med gud. Men den konkrete teknikken jeg bruker for å snakke med gud er noe alle kan gjøre og jeg skal poste på bloggen hvordan jeg gjør det senere.

NB!!! Husk en ting til. Du kan spørre meg og andre om ting, men til syvende og sist må du stole på deg selv og at det du selv føler er det riktige. Det er veldig viktig. Det er så mange folk med forskjellig svar der ute.

——-

Når jeg leser dette jeg skrev til gutten om at det er så mange folk med forskjellig svar der ute nå får jeg lyst til å legge til at jeg mener at man skal lære fra alle, men at man har aller mest å lære fra seg selv.

Så takk for at du skrev til meg og ba meg spørre gud for deg. Og takk for at jeg fikk lov til å publisere dette på bloggen min.

Legg til på Facebook

2 kommentarer

  1. Viktor Viktorsen sier:

    En guddommelig opplevelse. Takk!

  2. mona sier:

    Hei.
    Jeg er en kristen grubler. Og det mye jeg skulle spurt noen vise mennesker om.For tiden har jeg tenkt mye på hvorfor Gud egentlig skapte menneskene. Kan du gi et svar på dette?
    Vh Mona

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.