Gud sa at mange kommer til å lese denne bloggen og forumet mitt

Postet av chowbow 8-04-2008

Jeg har bekymret meg unødvendig. Og det er om at jeg på en eller annen måte ikke vil få nok igjen til at jeg kan forsvare tiden det tar å skrive denne bloggen. Men jeg har uroet meg unødvendig:). Når jeg i samråd med gud bestemte meg for å starte denne bloggen tenkte jeg selvsagt på at det kanskje ikke er nok mennesker i Norge som er interessert i slike ting og at hele bloggen er bortkastet tid. Men jeg ble beroliget av en rolig stemme som sa til meg at det ikke er noe å bekymre seg for, jeg hørte at de som skal lese denne bloggen kommer til å finne den og det blir nok av folk som leser den. Og det stemte det. jeg ha hatt kjempebra besøk på denne bloggen.

Og denne bloggen er utrolig bra for meg selv, å se sine tanker nedskrevet er noe helt eget, det anbefales alle. Når man skriver må man være presis slik at det skal bli forståelig for andre enn en selv. Og jo mere presist jeg må skrive jo mere presist må jeg tenke. Og det er lærerikt.

Jeg har også fått utrolig mange fine tilbakemeldinger på bloggen, både som kommentarer her og i eposter til meg direkte. Har også fått mange morsomme kommentarer som «fiks topplokket dit» osv. He he, morsomt.

Og nå har jeg startet et forum også, håper mange vil skrive ned sine tanker der.

Takk for at du leser denne bloggen og besøker forumet 🙂

Legg til på Facebook

8 kommentarer

 1. ole sier:

  «ok.»

 2. Monalisa sier:

  ole: HEHEHEHE du er hysterisk! 🙂 Veldig bra.

  “ok.”

  hehe!!

 3. Øysteinfar sier:

  Hei chowbow, det er flere en du tror, som tenker som deg, det er bare vanskelig å finne de blant alle de som tenker annerledes 🙂 Stå på. Jeg ler så jeg faller av stolen av desse «negative» tilbakemeldingene på postene dine, du lager virkelig bølger i dammen som de ikke liker, det liker jeg 🙂 haha.

 4. Viktor Viktorsen sier:

  Hvordan finner du ut at du har hatt «kjempebra besøk» på denne bloggen?

  Bare lurte…

 5. chowbow sier:

  Jeg finner ut det ved å se på loggen over hvor mye besøk jeg har hatt på bloggen.

 6. Iris sier:

  Hei chowbow…

  Du skriver virkelig med hjerte, det er vakkert og ikke minst fantastisk. Jeg er veldig enig med deg i det jeg har lest, og jeg skal ta meg tid til å lese mer etterhvert…
  Jeg har også tenkt på å åpne en hjemmeside ca slik som denne, men hvem vil vel se på den?
  Det er flott du skriver det du tenker og føler. Jeg elsker deg for det er det som gjør oss mennesker til mennesker. Hvis ikke blir det så overfladisk hvis du skjønner. Jeg forstår helt klart hva du skriver og mener i bloggen din så det er presist nok for meg :):)

  Takk Gud for at det fins slike som deg. Og stå på. Fin hjemmesiden =D

  Fantastisk!!

  Stor klem :):)

 7. lina sier:

  Hei. Jo faktisk, folk detter inn på siden din. Har fått bekreftet en hel del i dag. Har du tenkt på at de som leser her har noe å lære… Men tilbake til dette med topplokket, har du sjekka det? Ler.

 8. Blomst sier:

  Takk og Gud velsigne ALLE…

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.