Livh – å leve, å elske, å lære

Postet av chowbow 25-11-2008

Jeg vil fortelle om ei fantastisk flott dame som er healer og veileder. Hun heter Vesna og bor i Drøbak. http://www.livh.no er nettstedet som hun har bygd opp i høst. Der forklarer hun om alt det hun og Livh kan hjelpe andre med.

Det blir nesten for mye å nevne alt her, men noe vil jeg nevne. Livh har bl.a. kurs i healing, gravidkurs, selvutviklingskurs og healingsirkler.  På Livh kan man også få enkle healingtimer av bl.a. Vesna. Livh har lokaler både i Oslo og Drøbak.

Vesna er en fantastisk kjærlighetshealer som jobber med hele systemet og alle systemer til den som blir healet. Jeg har selv fått masse, masse healing hos Vesna og jeg har blitt et nytt menneske etter det.

Livh er et sted som presenterer seg selv som et sted som fokuserer på bevissthet og kjærlighet. Og hva passer vel bedre enn å linke til Livh med ordet KJÆRLIGHET

Legg til på Facebook

En kommentar

  1. Vesna sier:

    ….. Åh , kjære underbare, vakre deg 🙂 Jeg kom akkurat inn på din side og såg hva du skriver. Tusen takk for allt det vakre du sier og skriver. Og TUSEN takk for at du er en så flott mann som åpner slik opp for kjærligheten i DEG selv. OG TUSEN tusen takk for at DU og lager en slik side- som kan hjelpe , veilede og vise mennesker hva vi alle har i oss 🙂 EN VARM klem fra meg 🙂 Vesna

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.