Alternativmesse i Oslo

Postet av chowbow 19-11-2008

Fredag, lørdag og søndag nå førstkommende helg er det alternativmesse i Oslo. Jeg skal være på standen til Livh en stor del av tiden og hvis noen av dere som leser dette har lyst til å komme og slå av en prat ville det vært hyggelig.
Det blir masse healing og gode muligheter her på messa. Jeg og de andre fra Livh skal heale de som vil.

Velkommen 🙂

SKREVET 25.nov:

Nå er helga over og alternativmessa er over.  Jeg var der fredag, lørdag og søndag på standen til Livh. Mange folk kom for å snakke eller for å få healing. Jeg ga healing til mange som kom til Livh-standen. Vi var tre personer der som ga healing. Stort sett gir jeg jo bare fjernhealing via denne bloggen og det var en flott avveksling å kunne snakke direkte med menneskene, og ta på dem, å legge hendene på nakke, skuldre, armer, mage og bein.

Det var til og med noen som hadde lest denne bloggen som kom og hilste på. Takk for det 🙂

Noe som slo meg i fjor da jeg bare var besøkende på alternativmessa, og som slo meg i år også, er at menneskene som du ser på messa er så utrolig pene. Enten folk går rundt og snakker med hverandre eller med utstillere, enten de spiser eller er på foredrag, uansett hva de gjør så er de veldig pene på messa. Blir folk pene fordi de ubevisst viser at de er åpne? Er det pene fordi de kommer dit med et åpent sinn? Er det jeg som endelig klarer å se hvor pene alle mennesker egentlig er? Det vet jeg ikke, men vakre er de 🙂

Legg til på Facebook

En kommentar

  1. gabi sier:

    Hei!

    Vil bare si takk for en hyggelig prat med deg under alternativmessen. Stå på med healingevnene dine, for de funker jammen bra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.