Hvitt lys til Nigeria

Postet av chowbow 8-12-2008

Jeg hadde en sesjon i dag hvor jeg fjernhealet en del mennesker og når jeg var ferdig så spurte jeg skaperkraften om det var noe mere å gjøre før jeg avsluttet. Jeg fikk beskjed om at jeg kunne sende masse hvitt velsignet lys til Nigeria. Hvorfor akkurat Nigeria det vet jeg ikke, men jeg oppfordrer herved alle dere som leser dette til å sende så mye hvitt lys som mulig til Nigeria nå. Virkelig pepre Nigeria med hvitt lys. La alle få. Fattigfolk, rikfolk, mafia, ærlige arbeidere, barn, voksne. Alle fortjener hvitt lys 🙂

Takk.

Legg til på Facebook

2 kommentarer

 1. KarlK sier:

  Så spennende, da!
  Jeg tok utfordringa til meg.
  Så for meg at jeg blei ett med alle menneskene, dyrene, naturen, ja alt!
  Når det var gjort ba jeg om å motta alt det hvite lys og kjærlighet som vi som enhet trang. Så for meg at «vi» badet i lys, og at vi fikk hjelp fra mange lysvesner / engler + guider og hjelpere som hjalp individuelt….
  Artig, det!

  :-))

 2. marie sier:

  gud fins……………

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.