Jeg er en healer

Postet av chowbow 3-04-2008

Gud har fortalt meg flere ganger i det siste at jeg er en healer. Og det er ikke meg i mot å være en healer, men hvordan skal jeg bruke det at jeg er en healer? Hvordan skal jeg gjøre det?

Jeg spurte Gud om det siste, altså hvordan gjøre jeg det? Han svarte «Du skal heale». Ja, som man spør får man svar, det er sikkert og visst 🙂 Jeg ble ikke klokere av det svaret så jeg spurte om hva jeg skal heale. «Alt du vil og alt som kommer/oppsøker deg». Ja ok, men hvordan skal jeg heale da? «Det vet du, du kan å heale, du har healet mange allerede». Ja, men hvordan vet jeg at det virker? «Det virker, følg med over tid». Men for å heale trenger jeg folk å heale. «Ja, du kommer til å få så mange folk du trenger».

Jeg har mange spørsmål når det gjelder healing, men det er godt å høre at jeg kommer til å få folk å heale, jeg har fra før gitt beskjed til skaperkraften og universet at jeg vil ha folk å heale og dette er en bekreftelse på at jeg får det. Det er en herlig tanke å vite at samtidig som jeg utvikler meg selv til det bedre kan hjelpe andre folk videre på på deres vei.

Den tanken bringer meg over til et annet spørsmål. Hvorfor skal man heale andre mennesker?

Legg til på Facebook

42 kommentarer

 1. lykke til sier:

  du er nok ingen healer, men hey. Jeg skal ikke være den som tar fra deg livsløgnen din..

  you go stud;P

 2. Sjefen sier:

  Freak!

 3. Ove Petter Vimo sier:

  Hei.

  Dette er vårt kall.
  Vi som har fått det er rike.
  Vi er rike fordi vi har fått et kall.
  Et kall kan ikke kjøpes eller selges.
  For å få svar må du spørre.

  Bybonden

 4. .. sier:

  du er bare gæren du

 5. Melisa sier:

  Du er vel utvalgt..? Har og fått vite at jeg har «healer-evne», men tror på at når tiden kommer og man skal gjøre det, så vet man bare..!!?
  eller?

  Har og prøvd «lyset» og har noen ganger hatt noen «rare»/Gode opplevelser/følelser.., men så innhenter hverdagen deg, og jeg kommer ut av den gode følelsen.., er det ikke meningen jeg skal være «der»?

 6. Josef sier:

  Jeg er åpen for mye alternativt, men hører du stemmer i hodet ditt bør du søke hjelp. Dette kan tyde på schizofreni eller andre personlighetsforstyrrelser.
  Jeg har selv nylig sett en interessant dokumentar om religion ( http://www.zeitgeistmovie.com ) den er verdt å ta en titt på selv om mye må tas med en klype salt. Gjør deg selv en tjeneste og vær åpen for andre ting også, vurder de og ihvertfall tør å ta de til vurdering, selv om du er overbevist om din tro.
  Mvh Psykolog

 7. Monalisa sier:

  Hehehe- det er så digg å lese slike kommentarer som dette nedover;)!! Til chowbow; (men mest til alle dere andre..) jeg tror deg.at du er en healer. Jeg lurte på..; når kom du til å tro på Jesus?

  Bra blogg! å rote seg borti en fre-dag..har ikke vært her før eller hva en nå sier på bloggspråket;)

 8. Morten Sæle sier:

  Hei – du er velkommen til oss på Svevende Ord Bibelsenter. Vi satser på å bygge opp enda mer kompetanse på helbredelse. Vi arbeider mye med kreft, rygglidelser, onani, hodesmerter, homofili og syns- og hørselsproblemer. Vi har hatt veldig gode resultater!

  Guds fred, min bror i Jesus!

 9. Din Mor sier:

  Sjuke faen. Gå til psykolog.

 10. Gud sier:

  Her er en ny beskjed fra meg, altså Gud. Du burde ta deg en prat med fastlegen din.

 11. chowbow sier:

  Jøss, så mange kommentarer. Takk alle sammen. Jeg syns de er bra alle sammen. «Svevende Ord Bibelsenter», hehe, veldig morsomt. 🙂

  Bybonden er i det poetiske hjørnet, takk for det.

  Monalisa, takk for kommentaren din. Tro på Jesus har ikke noe med denne saken å gjøre for å si det sånn. Det har aldri vært noe emne for meg. Jesus er så langt jeg vet en historisk person som var tvers igjennom god og healer.

  Melisa. Du spør «er det ikke meningen jeg skal være “der”?»
  Jeg spurte skaperkraften om deg og fikk til svar at jeg ikke skulle spørre om deg. Men jeg fikk beskjed om at du ville skjønne selv.
  For et par uker siden skjedde det samme, jeg fikk den beskjeden om at jeg ikke skal spørre når jeg spurte om en konkret person. Så spurte jeg hvorfor jeg ikke skulle spørre om den personen og fikk som svar at jeg er på en læringsvei og at jeg får det jeg er klar for å lære. Da spurte jeg ikke noe mere om akkurat det, men det er jo en bra ting at jeg får det jeg er klar for.
  Men Melisa, det jeg uansett kan si er at å gjøre gjør mester. Jo mere du gjør dette jo mindre vil du la hverdagen innhente deg og jo lettere vil du holde konsentrasjonen.

 12. Monalisa sier:

  Herregud, vet du Morten Sæle; da jeg leste kommentaren din tenkte jeg ikke på at den var sarkastisk ment HEHEHEHE jeg trodde du -mente- det (for i denne syke verden var det en plausibel kommentar) Og jeg tenkte «Fuck, enda en ..forvirra mann..». Leita frebrilsk etter navnet på klubben til vedkommede, og tror du jaggu meg ikke jeg gikk fem-på der også! De er jo så like de navna.

  Til Josef; jeg flirer meg dugg i hjel når jeg leser ditt bidrag!!: -Jeg er åpen for mye alternativt, me n hører du stemmer i hodet ditt bør du søke hjelp.- Hehehehe Det er arti med slike kommentarer. Jævli arti.
  Også «Din mor» sin komm: Sjuke faen. Gå til psykolog. Gurimalla.
  Til deg, Morten og Josef; dere er virkelig lik hverandre. Mens jeg og chowbow her er like.

  Chowbow, takk selv. Det var et lurespørsmål bytheway, jeg viste hva du ville svare. Jeg ville bare spørre. Kun for navnets skyld.

 13. molå sier:

  Heisann! jeg tror det er lurt å holde sine evner for seg selv, ikke prate om de til enhver person. stå på du! Øvelse gjør mester:)

 14. Sunniva sier:

  Hei!
  Kom «forbi» bloggen din nå nettopp. Synes du skriver mye interessant, temaer som jeg selv filosoferer over for tiden.
  Har også tatt et healing-kurs, men tror ikke jeg har kraften i meg. Jeg liker så godt måten du beskriver Gud på, at det er ditt høyere selv, ikke Gud som i bibelen (jeg har problemer med den biten ). Jeg har som du hadde problemer med å kalle mitt høyere selv for navnet Gud. Det er et negativt ladet ord for meg…men kanskje jeg kan lære meg å bruke det uten å forbinde det med kristendommen..? Vel, litt hverdagsfilosofering om ting som opptar meg for tiden.
  Flott blogg! Jeg skal følge med 🙂 PS. Send meg gjerne en mail om du vil filosofere med meg 🙂

 15. Morten Sæle sier:

  Monalisa, ja det er sarkastisk, men virkeligheten overgår ofte parodien 🙂

 16. chowbow sier:

  Hei Sunniva.
  Sånn som jeg opplever dette har alle denne evnen eller kraften eller hva man kaller det i seg. Jeg skal beskrive metoden for hvordan man kan oppsøke kraften i en senere post. Det er veldig enkelt og jeg kan ikke forestille meg at noen ikke skal kunne gjøre det. Selvfølgelig kan man blokkere det pga. tankemønstre eller oppfatninger, men det er en annen sak. Hvis man er åpen for dette og følger instruksjonen så klarer man det. Det beste er å høre noen si hva man skal gjøre trinn for trinn, da slipper man å huske på hele metoden.

 17. jehova sier:

  teiteste jeg har hørt

 18. Anniken sier:

  Har du vurdert å gå til fastlege/psykolog og sjekke hva som feiler topplokket ditt ?

 19. PK sier:

  «Gud» (i overskriften) skal være med stor G.

 20. chowbow sier:

  Hei PK.
  Det kommer an på hvordan du ser det 🙂

 21. Hamar sier:

  Jammen finnes det mye merkelige folk! 🙂 God helg alle sammen.

 22. Simone sier:

  Merkelig at de som ikke har denne interessen, fortsatt henger igjen i bloggen din:) De er kansje åpne for en forandring uten at de selv er klar over det??;))))
  Ha en himmelsk kveld, alle!
  Klem fra Simone

 23. pjokken sier:

  Er sikkert flere metoder å bruke for å heale. Men å be om kan vel være en måte kanskje (noe alle kan?). Klart hvis man ikke vet hva man skal be om må bli bedre, må man jo først få vite det 😀 Eller kanskje bare be generelt? F.eks be skaperkraften om at personen får healing.
  Du kan jo øve deg litt på venner og familie? på meg? På den annen side har du på en måte healet meg gjennom bloggen din. 🙂

 24. chowbow sier:

  Hei pjokken. Hyggelig at du tar deg tid til å skrive her.
  Det prinsippet du beskriver om at man ber skaperkraften om healing for en person er den metoden som jeg bruker. Det er jo egentlig ikke jeg, altså mitt ego, som har «magiske» evner og gjør en healing slik som en tryllekunstner som drar en kanin opp av en flosshatt.
  Men jeg ber ikke om en healing, jeg beordrer en healing, gir en kommando om en healing, og så ser jeg healingen gjennomført. jeg er et vitne til healingen.
  Og ja, jeg vil gjerne heale deg, takk for tilbudet. jeg skal spørre Gud hva slags healing du trenger og så skal jeg gjøre det.

 25. Annemor sier:

  Heisann. Hær var d mye intr. å lese. D er mye som skjer mellom himmel å jord som man aldri kommer til å forstå. Har selv tatt et healing kurs å da fikk jeg kjenne på den energien man siter inne med. Du får ha lykke til videre å stå på.
  Klem fra Nord

 26. Kjartan Nilsen sier:

  Vil du være villig til å utføre healing under kontrollerte omgivelser, slik at dette for første gang kan bli dokumentert?

  Legestudent

 27. muffe sier:

  Hei! Jeg blir ikke klok på om denne bloggen er ironisk eller helt på bærtur morsom! Jeg fikk meg en god latter ihvertfall 😉

 28. chowbow sier:

  Hei Kjartan Nilsen.
  Jeg er nok ikke egnet for en slik undersøkelse enda. Jeg må ha flere bekreftelser for meg selv først.

  muffe. Supert, en god latter forlenger livet 🙂

 29. Øysteinfar sier:

  Hei chowbow, du spurte, «Hvorfor skal man heale andre mennesker?», det er fordi du skal gi til andre det du selv vil ha, og hvem vil vel ikke ha healing? 🙂 vi er alle en, og du healer andre deler av deg selv ved å heale andre.

  Mange psykologer tror på Gud, med andre ord er de per egen definisjon gal. Når psykologien ikke lenger har kompetanse på hva som «feiler» deg, er du per definisjon gal.

  Gud skapte trilliarder av sjeler, eller individer i seg selv, snakker om splittet personlighet ! 😉

  Det psykologene sa for 1000 år siden, i dag og om 1000 år fra nå er sansynligvis i total konflikt, men gud sier alltid det samme.

  I fremtiden ser jeg for meg at healere er fast ansatt og høyt ansett på sykehusene, som de foresten kaller helsehusene, eller et annet positivt ord, liker ikke ordet Syke-hus. Jeg ser for meg at de kan scanne alle energi kroppene våres, og gi holistisk/helhetlig healing/behandling. Dagens teknologi er bare toppen av isfjellet for å virkelig sjønne hvordan vi fungerer. Toppen av aroganse, er at legene tror de vet så masse om oss nå, når vi ser hvor lite de viste for bare noen få hundre år siden. Hva vet de vel ikke om nye 100 år? Vi er slik de kommer til å forså oss da, NÅ, det er deres forståelse som mangler. De som snakket om muligheten for at små dyr (bakterier/virus) laget sykdommer for noen hundre år siden ble ansett som gal.

  Stå på chowbow, ikke gi opp!

 30. Viktor Viktorsen sier:

  Unnskyld meg, men jeg lurer på hvorfor du har så stort behov for å heale?

  Skyldes det et maktbehov?

  Er det for å bevise din makt?

  Skyldes behovet for å heale andre din oppfattelse av ikke å være god nok slik som du er?

  Hvorfor kan du ikke bare være fornøyd med f.eks. å være rørlegger, snekker, bankfunksjonær, søppeltømmer eller annet, hvorfor må du heale andre?

  Ha meg vennligst unnskyldt, men jeg blir skeptisk når noen, slik som du, så på død og liv skal/vil «hjelpe»/heale alle andre. Hva med heller å hjelpe/heale deg selv først?

  Ved å helbrede andre, helbreder du deg selv. Er det slik behovet ditt for å heale har oppstått?

 31. chowbow sier:

  Hei igjen Viktor.
  Masse interessante poeng du kommer med i denne kommentaren. Jeg skal svare som best jeg kan 🙂
  Jeg vet ikke om at jeg har noe maktbehov. Får man makt hvis man healer folk? Jeg føler ikke det og jeg vil heller ikke ha makt over folk. Makt får man hvis man gjør folk avhengig av seg og jeg vill ikke at noen skal være/bli avhengig av meg. Det har aldri slått meg at healing kan bli forbundet med makt, men nå nevner du det her og det er noe i det du spør om. Jeg for min del håper at alle som blir healet ser objektivt på healeren og ikke gjør seg avhengig av ham/henne.

  Behovet mitt for å heale vet jeg ikke hva kommer av, det bare interesserer meg og som nevt tidligere hat gud sagt til meg at jeg er en healer. Å være rørlegger, snekker, bankfunksjonær interesserer meg ikke. Men jeg har et helt annet yrke hvor jeg tjener til mitt daglige brød, healingen er noe som kommer i tillegg.

  Du er skeptisk. Ja, bra, det er 95% av norges befolkning også. Å være objektivt skeptisk er sunt. Jeg er selv meget skeptisk.

  Du spør: «Ved å helbrede andre, helbreder du deg selv. Er det slik behovet ditt for å heale har oppstått?»
  Svaret på det er vel at ved å heale andre så healer jeg både den andre og meg selv. En vinn/vinn situasjon 🙂

 32. kakkiz sier:

  hei.. jeg har i den seneretid fått opplevd det å ha healing kraft i inni seg.. jeg tror ikke den kommer fra gud men en annen stor kraft.. selv opplever jeg dette ved at hendene mine begynner og skjelve og jeg føler at en kraft må ut av meg.. har ennå ikke prøvd å kontakte kraften slik at jeg kan overføre den uten at den finner veien til meg selv. men har veldig lyst til å prøve.. vet bare ikke hvordan.. så hvis noen har tips eller råd vil jeg gjærna ha de…

 33. chowbow sier:

  Hei kakkiz.

  Jeg måtte bare spørre gud om dette. Han sier: «gud eller kraft, kjært barn har mange navn, det finnes ingen forskjell på gud og annen kraft. Lukk øynene, kall på kraften, du kan si «kom kraft», snakk, spør så vil du få svar».

 34. helt kakaXD sier:

  hei hei:P jeg er selv healer, å vett hvordan det er:P Ikke bry deg om ka de andre seie:P ta et healer kurs å få kroppen i gir:P stå på:P healing er din oppgave:P vi er heldigge som har det i oss

 35. Silje sier:

  Hei.
  Siden Gud er dratt inn i dette har jeg lyst til å spørre : Hvorfor må jeg ringe til en kjent healer og betale teletorgpris for å bli helbredet? Har Gud gitt dere evnene for at dere skal tjene penger på andres fortvilelse og sykdom? Hvorfor hører ikke Gud min bønn? Hvorfor er det bare noen få utvalgte som får hjelp? Siden du har kontakt med Gud kan du vel spørre ham om dette.

 36. chowbow sier:

  Hei Silje.
  Dette er et av de beste spørsmålene jeg har fått noen gang.
  Jeg spør gud om hvorfor ikke alle er healere, gud sier at ingen er like. Og gud spør så, hva er hjelp? Kan det ikke være hjelp å ikke få hjelp? Noen ganger kommer mennesker videre ved ikke å få det som i øyeblikket virker som hjelp og lindring.

  At healere tar betalt er ikke noe rart, healere må også spise og ha en seng å sove i.

  Men Silje. Du må ikke ringe til teletorg osv. for å få healing. Du kan selv bli en healer, det kan alle som er klar for det. I hverdagen er vi alle healere i små eller store ting, mange vet bare ikke om det.

 37. Marta-Ewa sier:

  Hei alle sammen!
  …trist og tragisk at som du chowbow skriver så mange mennesker har mistet kontakten med gudommelighet, Gud, Kjærlighet, Lys, Jesus, den Universets Kraften ellers spiller ingen rolle hvordan vil dere kalle det for seg selv… Det var ja annerledes, Sjamaner og andre urfolk hadde også healerevner, sannheten er at det har ja flere, men folk liker bedre å se på ubetydelige tv programmer enn å komme tilbake til sin egen livskilde. Vi er alle Lysets Barn, vi har alle Gud i oss nærmere enn de alle fleste tror.
  Fint fra «psykologen» å skrive så en ubehagelig kommentar, jeg synes personlig at den psykologen skulle besøke kanskje en healer… 🙂 Kanskje skulle man lese først og oppdage sannheten før man skriver så en mening uten grunn.
  Jeg har også fått tegn, beskjeder at jeg er en healer, men også at jeg har profetiske gaver. Som du skriver chowbow, det er ikke vi som skal tale eller heale, det er den Guden, Energien, Lyset, Jesus eller Engel i seg selv som healer og gir oss bare informasjoner. Healingskjern er tro, det å egentlig helbrede seg selv, ren Kjærlighet, da Gudommelighet, Gud, er ren Kjærlighet.
  Leste bøker om healing de uansett bare «kom» i hendene mine, jeg har ikke lettet etter den, hørte på lydbøker de på samme måte bare «kom» i hendene mine, samme med «Profeten» av Khail Gibran.
  Mest får man budskap om healing når man opplevde noe livetskrise, døden av en nær person osv. Men det må ikke være. Jeg får stadig budskaper, er også i stadig kontakt med Gudommelighet, den uendelige Kjærligheten i oss alle men er også enda på lærvei.
  På grunn av så en livetskrise kom jeg til Norge for to år siden, dette var også noe som budskap. Tro flytter fjell. Og «Guds rike er i dere», «I mitt Fars Hus er flere rom og jeg skal oppsøke og berette alle». Det er også sant at vi alle har forskjellige talenter og forskjeligge kall, man skal bare lyte til det gudommelige språket som befinner seg overalt.
  Tiden til forvandling nærmer seg og stadig flere og flere skal få sånne budskaper, det er ikke noe fantasi. Sanneheten er at over 95 eller mer prosent lever i uvitenhet, som slaver av politikk, farmakologi, andre høyre «usynlige» mørke krefter osv osv.
  Hver profet, hvert menneske som ville vise menneskeheten sannhet ble dårlig behandelt, spottet, fornærmet, kastet i fengsler, forfølgt, kritisert, bedømt. Selv Jesus ja også.
  Sannheten er at menneskeheten må våkne opp, åpne øyne på dette at dem er over 6.000 år under slaveri og ser ikke det selv, mistet tro på vår største våpen Kjærlighet, Lys, egen Gudommelighet. Før eller etter må menneskeheten våkne fra hat, kritikk, krangler, evig krig, de kommer ja til å ødelegge sin egen planet. Lyset vinner alltid, det må man ikke glemme. Hva forteller ja filmer som «Avatar», «Ringenes Herren», «The Seeker»? Mennesker ser på dette alt og vet ikke at det er sant…Kunstnere prøver å formidle oss det hele tiden gjennom legender, gamle sannheter. Kanskje også bra å se litt på youtube på David Icke eller Eckhart Tolle. Alt kan man i dag vitenskapelig bevise og det er ikke noe trolldom som sier den kjente norske helbrederen Snåsamannen Joralf Gjerstad.
  Som sagt er siden to år selv i en lærphase (synes også at man lærer ja evig, det er det vakre av dette alt), og ville vite selv hvor kunne jeg finne en gruppe noe som The New Age bevegelsen eller helbredergruppe som kunne byte erfaringer, lære av hverandre.
  Jeg persønlig hadde ikke tatt ingen penger for healing men det er ja personlig opp til alle og det er forskjellig, avhengig av tro. Ett må man huske: Gud er ren Kjærlighet og Lys, og bedømmer ingen. Hvert kan bestemme fritt sin vei, må bare regne med rent metafysisk speilet 🙂 Man får det hva man vil 🙂
  Hilsen til deg chowbow og stå på, gi ikke opp! Etter Det Nye Testamentet skal oss være 144.000 når lysetstid kommer, og etter Mayakalenderen kommer den omtrent i år 2012 🙂 Tiden er nær i hvert fall og jeg ønsker meg og er sikker på at sånne mennesker som du og meg skal samles fra forskjellige verdenshjørner for å forskyne den virkelige sannheten til menneskeheten og frelse dem fra mørke tider eller som noen kanskje vil – fra den tredje til den fjerde dimensjonen, fra ubevistheten og ego- med tankeidentifikasjonen tilbake til Det Vare Selvet – Kjærligheten som inneholder alt – ingen frykt mer, ingen krig, ingen sykdommer osv. Uansett er vi ikke den eneste planeten i universet som må gjennomgå

 38. Marta-Ewa sier:

  dette… Dette kan man ikke ungå, derfor mennesker – åpne litt øyne og ører, lytt til noe annet en lyver i aviser og tv, eller i hvert fall prøv og sortere litt, og ta på alvor sånne mennesker som chowbow, vi skal hjelpe hverandre, og altruisme skulle være den sterkste våpen til menneskeheten mot frykt som er smittende og den farligste sykdommen i våre tider…
  Ønsker alle en fredelig helg eller hva som helst, da tiden eksisterer ja ikke… 🙂

 39. Marta-Ewa sier:

  P.S. Chowbow, jeg kan låne til deg en bok «Healernes verden» av Leonard Dobrzanski,denne boka falt meg i hendene på second hand. Han er utdannet filosof ved Universitet i Warszawa. Han har undervist ved universitetene i Warszawa og København samt på den danske filmskole.
  «Det finnes mange ting i livet vårt som vi ikke kan lære å kjenne, som ikke opplever dem personlig, får vår egen førstehåndserfaring med dem. Healing eller åndelighet, hører til disse tingene» – Leonard Dobrzanski. Jeg må si – en super bok, da kan man le av lykke og gråte, alt mulig. Han prøver å hjelpe sin sønn når han får en alvorlig sykdom som den etablerte legevitenskapen ikke kan helbrede. Han setter seg for å undersøke sannheten om healernes mirakuløse ever. Han oppsøker kjente og ukjente healere over hele Europa og gjengir i denne boken sine personlige erfaringer med deres ulike healingmetoder.
  Her må jeg tilsette en paradoks – han tror selv ikke så virkelig på dette for han er ja fast forankret moden vitenskapsmann o filosof men til slutt ble også oppdaget healerevner hos ham, og han blir healer 🙂 Takk for det 🙂

 40. Marta-Ewa sier:

  «For meg som er vokst opp med historiene fra ønderverdenen, fortalt av personer som aldri har lest en bok, er det fantastisk å lese som de samme fenomenene i andre deler av verden. Det forteller meg at healing er universelt og noe som ligger nedarvet i oss alle, sterkere eller svakere grad.
  Jeg ønsker deg som leser velkommen til en fantastisk reise innover i deg selv hvor du vil oppdage at du bare har erfart en liten del av deg selv. God reise inn i Healernes verden!» – fra bokens forord av ESTHER UTSI, HEALER og tidligere sosialsjef i Tana.

 41. Marta-Ewa sier:

  …har ikke sett dato, 2008, kanskje svarer du ikke, men … Det er fint å vite at det finnes mennesker som du… 🙂

 42. Stjernetale sier:

  Hei. Blir trist av å lese alt dette tullet. Jeg synes det er helt topp at det faktisk er noen som bruker sitt eget hode til å reflektere over seg selv enn å sitte på nett og slenge dritt ved og meriøst mene på hva folk burde jobbe med, hvordan de skal tenke eller rette på andres Stavelser. Detter er skrevet om Gud på Wikipedia: Gud eller guddom er en betegnelse som benyttes om en overnaturlig kraft eller åndsvesen som har stor makt over verden, og som ofte er både allmektig, allvitende og allenærværende. Vi skiller mellom en gud med liten forbokstav, som kan være en av flere guder, og Gud med stor forbokstav som da blir regnet som den eneste guden.–

  Ser at dere har deres egen oppfatning av hva som er og ikke er. Hvem gav dere retten til å disse andre og deres meninger? Psykologer som stiller diagnoser utifra få linjer av tekst håper jeg inderlig har en annen behandlingsmetode enn dette. Er det om å gjøre å være den smarteste,den beste eller er det trangen det slites med? isåfall burde rådene som fastlege/psykolog først gies etter viten om hva de brukes til, som f.eks behandling for de som er udregelige og slemme mot andre. Det er håp! Man slutter aldri å lære! Herlig Cowboy:O) At du svarer på noe av dette sier at du er et knakænes bra menneske med forståelse og viten om at folk er forskjellig. Når det gjelder healingen har du nok på disse årene hatt mange herlige opplevelser:)

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.