Lenge siden siste healing

Postet av chowbow 8-07-2009

Hei til alle dere som har lest denne bloggen før og hei til alle nye.

Det er lenge siden jeg har vært aktiv her, har vært i tenkeboksen i laaaang tid om hva jeg skal gjøre ang. healing. Har også vært opptatt med å tjene penger til livets opphold m.m. Derfor har jeg ikke gjort healing på mange måneder.

Men her om dagen fikk jeg en epost fra en engel med et barn på to måneder. Barnet hadde kolikk og sov ikke godt. Kvinnen ønsket da healing for barnet sitt. Det kunne jeg ikke stå imot og ga en healing. Siden det er så lenge siden sist så var det en merkelig følelse å gjøre det igjen, det var godt og lettere enn jeg hadde trodd. Jeg fikk også en bekreftelse, eller test om man vil, fra skaperkraften. Han sa først at jeg ikke skulle heale barnet. Det nektet jeg å høre på og sa at barnet skal ha healing. Da fikk jeg et stort smil tilbake og en beskjed om at siden jeg hadde nektet å la være å heale så kunne jeg stå bedre på egne ben, at jeg lettere kunne heale og ta egne avgjørelser.

Så barnet fikk en healing. Og jeg fikk en tilbakemelding fra moren om at barnet sov tidligere enn vanlig, det hadde ikke skjedd før. Veldig godt å høre.

Samme natt hadde jeg en morsom drøm. Jeg var sammen med Joralf Gjærstad, Vesna fra Livh.no og en til som jeg ikke husker hvem var. Det var en samling av mesterhealere og jeg var en av dem. Hehe, nå tar ikke jeg drømmer bokstavelig i det hele tatt, men det var en morsom drøm uansett 🙂

Nå planlegger jeg å gi en felles gruppehealing ala http://www.samtalermedgud.no/felles-gruppehealing-28-oktober/ Jeg kommer til å si ifra nærmere når det blir.

Legg til på Facebook

5 kommentarer

 1. Annemor sier:

  Hei, så fint å se du er på banen igjen, jeg har vært litt bekymra for deg… Men pauser kan være bra, bare si ifra her i bloggen at du trenger en «time out», så forstår vi det 🙂

 2. Simone sier:

  Så fint og se du er tilbake:) har kikket innom med jevne mellomrom for å se om det er skrevet noe nytt her:)
  Klem fra Simone

 3. Adilleh sier:

  Hei Chowbow. Det er fint å se at du er tilbake:) Du sa interessante ting til meg sist og jeg har lurt på å ta kontakt med deg igjen. Håper alt er bra og at du har det bra med å drive med healing og ellers i livet.

 4. kk sier:

  jeg tror nok du får møte mainn en dag:)

 5. Hei. sier:

  Hei. Snodig den drømmen du hadde , den er min. Sender du meg en mail ?

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.