Healing og penger

Postet av chowbow 15-08-2008

Kan healing måles i penger?

For meg er det ikke mulig å måle healing i penger. Like lite som det er mulig å måle en pianotone i penger eller å måle glede i penger. Ikke-fysiske elementer er for meg komplett umulig å måle i penger.

Det som er mulig å måle i penger er fysiske elementer som mat, klær, hus og andre lignende gjenstander. Tid er også mulig å måle i penger i og med at man arbeider så og så mye for å kunne kjøpe en gitt gjenstand.

Derfor tar healere betaling for healingen de utfører. Men en healer skal aldri ta betalt for gaven det er å kunne gi healing. Å ta seg betalt for guds skaperkraftens tjenester er en umulighet for ærlige mennesker. En healer skal kun ta betalt for tiden heleren bruker til å heale. Healere må også ha mat 🙂

Mange healere nekter å ta betaling i penger for å heale andre mennesker. Jeg har lurt på hva de da lever av. Skal det være slik at healere må jobbe fulltid i en praktisk jobb for så å heale andre kun på fritiden når de er slitne av den andre jobben? Er det den beste utnyttelse av den storslagne gaven healeren har fått? Er det ikke den beste måten å utnytte healergaven på å kunne heale på heltid?

Hvis du har noen tanker om healing og betaling så vær vennlig å skriv det i kommentarfeltet under her.

Legg til på Facebook

3 kommentarer

 1. Engel sier:

  Selfølgelig skal man kunne ta betaling for healing. Som du sier så bruker man av sin tid, og tid er penger. Hvorfor skal ikke healeren ta betalt på lik linje med en lege? Og når det attpåtil kan oppnås større helbredelser enn hos doktoren..Og når man mottar noe fra andre, skal man gi noe tilbake. Jeg tror det er viktig å utveksle energi for å opprettholde flyt. Og penger er jo bare en form for energi, tross alt. Synes godt du kan ha en konto hvor de som vil kan gi gi en donasjon, det er jo opp til hver enkelt om de synes dette du gir har noen verdi for dem. Tror at de som bare vil ha uten å gi tilbake, stenger av for at kraften kan flyte fritt gjennom dem. Det er ved å dele at man blir rik 🙂

 2. chowbow sier:

  Hei Engel.
  Tusen takk for kommentaren din.
  Ja, det er mange som sier at man skal gi noe for å få noe, altså utveksle energi. Jeg har ikke tenkt på det slik, jeg har bare tenkt på det på den måten at også healere trenger hus og mat.
  Uansett er det ved å dele, som du sier, at man blir rik. Karma. «Man høster som man sår» er et flott og veldig konkret ordtak. Jippiii.
  Takk for forslaget om å ha en donasjonskonto, men jeg syns ikke det er det rette for meg nå. Vet ikke hvorfor, men jeg liker klare linjer, tilbyr jeg noe gratis så er det gratis. F.eks. gruppefjernhealing og annen healing som jeg har gjort før. Jeg er mest komfortabel med at de som blir healet gratis ikke føler at de må gi meg noe for det.
  Til gjengjeld er jeg komfortabel med å ta betalt for tiden det tar å heale når avtalen er at det skal betales. 🙂

 3. Engel sier:

  Hei!
  Jeg blir mer og mer klar over at dette med å dele, gi noe videre til andre, er veldig riktig og viktig. Det du gjør er fantastisk bra synes jeg, virkelig et eksempel til etterfølgelse. Man kan «betale» for det du gjør her, ved å gi videre til andre. Alle har noe de kan gi videre til andre, det trenger ikke være store ting, kanskje bare et smil eller en kommentar som kan forandre den dagen til en god dag for et medmenneske, eller dyr og naturen for den saks skyld. Eller betale de 20 kronene som den foran deg i kassen på butikken mangler. Om morgenen, de dagene jeg husker på det, spør jeg universet «hva kan jeg gi videre i dag» eller «hvordan kan jeg dele». Da møter man gjerne situasjoner hvor man kan bidra med noe. Det som er viktig her er at man ikke skal dele fra egoet, slik at man forventer skryt eller en stjerne i boken. Ofte kan det være ting som ingen ser at du gjør. Men man får tilbake uansett. Som du sier så høster man det man sår, har man sådd ugress, så vokser det ikke opp noe annet enn ugress. Har man lyst til å høste vakre blomster, må man så vakre blomster. Ganske lett egentlig. Hver dag kan man så akkurat det man ønsker. De fleste er ikke klar over at de sår mye «ugress» hver dag, ubevisst. Jeg kan garantere at dersom man blir bevisst på dette, kan alle få alt de måtte ønske. Det kan være en del jobb med å luke vekk alt det man allerede har sådd, men det er bare til å begynne i dag.

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.