Gjeld – hvorfor?

Postet av chowbow 16-10-2008

Hvorfor skaffer vi mennesker oss gjeld som vi ikke klarer å betale ned igjen? Hva gjør at vi setter oss i den kattepinen at vi må bruke tid og energi på å bekymre oss for om vi har nok penger igjen etter å ha betalt tilbake på lån? Vet alle at om man låner for mye penger så klarer man ikke å betale ned gjelden når man skal eller er det slik at noen av oss ikke har de mekanismene på plass?

Mange spørsmål og man må nok se en større helhet for å kunne svare på dem. Det at noen bevisst lever i stor gjeld er kanskje et utrykk for at man ikke fortjener å ha overflod, at man føler at man kanskje ikke er bra nok, at man ikke er verdt nok til å ha et liv i overflod. Men det skal alle vite at absolutt alle mennesker fortjener et liv i overflod. Og ikke nok med det, alle fortjener å ha det generelt veldig bra. Fordi vi er alle unike.

Så kanskje det kan være en begynnelse på å bli kvitt gjeld at man innser at man faktisk er verdig til å ha nok penger og nok av alt som gjør en lykkelig. Når man innser det så kan ting begynne å løse seg, for løse seg kan det, for alle og enhver, samme hvor håpløst det ser ut. Ett skritt på veien til å innse og forstå at man er verdifull kan være å lese dette: http://www.samtalermedgud.no/affirmasjoner-hvorfor-er-det-bra-a-affirmere/

Legg til på Facebook

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.