Snåsamannen

Postet av chowbow 19-11-2008

Snåsamannen, Joralf Gjerstad, har hjulpet tusenvis med sine healerevner og i høst kom det en bok om denne fantastiske mannen.

Boken om snåsamannen har solgt 15000 til nå. Selv spår han at det skal bli solgt 72000 eksemplarer av boka. Det er utrolig flott at en slik mann som snåsamannen blir tatt imot på en så varm og god måte av det norske folk.

Boka kommer straks som lydbok også.

Klikk på bildene for å lese mere om boka og lydboka.

Hvis du er en av de tusenvis som har fått hjelp av ham kan du gjerne skrive det som kommentar under her.
Eller har du tanker om snåsamannen du har lyst til å dele så er du også velkommen til å skrive 🙂

Det er noen som har sendt meg epost som skal til Snåsamannen. Jeg kan ikke videresende epost eller kontakt til Joralf Gjerstad, jeg kjenner desverre ikke den fantastiske mannen.

Legg til på Facebook

20 kommentarer

 1. chowbow sier:

  Nå har jeg lest ferdig boka om snåsamannen og det er virkelig fasinerende lesning. Boka er ført i pennen av Ingar Sletten Kolloen som forteller på en veldig nøktern og jordnær måte. Akkurat som snåsamannen er jordnær og nøktern.

  En venn fortalte meg at bibliotekene ikke skal kjøpe inn den boka og det overrasker meg. En bok om en mann som direkte og indirekte har hatt så stor innvirkning på livet til tusenvis av folk burde ha hatt en naturlig plass i hyllene på alle landets biblioteker, og alle utlandenes biblioteker også for den del. Det som er sikkert at det i det statlige utvalget som bestemmer hvilke bøker som skal kjøpes inn ikke sitter mennesker med en såkalt alternativ tankegang. Hadde det gjort det så ville boka blitt kjøpt inn med en gang.

  Boka gir meg ihvertfall enorm lyst til å treffe mannen. Han har nok noe å fortelle om alle og enhver 🙂

 2. Lis sier:

  Lurer på om noen vet hvordan det er mulig å få kontakt med «snåsamannen»??

 3. Roy sier:

  hva er adressen til Snåsamannen vis jeg skal skrive brev til han, tar han i mot e-mail

 4. Annemor sier:

  Hei Roy!
  Snåsamannen finner du lett ved å google Joralf Gjerstad. Han bor på Snåsa i Nord-Trøndelag.Regner med at det nesten er nok adresse…han er jo landskjent.
  Mannen har neppe mail, tror du må skrive på «gamlemåten»… han får mye brev, men hvis du oppgir telefonnr., så har jeg hørt han bruker å ringe folk. Han selv har hemmelig nummer, uten at det har hindret folk å ringe…:-)
  Lykke til.
  PS:
  Chowbow her også har kontakt oppover.. har du spurt han om hjelp?

 5. nina sier:

  Hei 🙂
  Jeg lurer på om du har funnet ut hvordan vi kan komme i kontakt med snåsamannen?
  Skulle så gjerne hatt kontakt med han selv også

 6. chowbow sier:

  Snåsamannen har hemmelig telefonnummer. Men skriv et brev til Joralf Gjerstad, Snåsa. Det kommer nok frem. Tipper at alle som jobber på posten i Snåsa vet hvor Joralf Gjerstad bor.

  Det er noen som har sendt meg epost som skal til Snåsamannen. Jeg kan ikke videresende epost eller kontakt til Joralf Gjerstad, jeg kjenner desverre ikke den fantastiske mannen.

 7. Renate sier:

  Tenk å hatt svar på alt vi ikke helt skjønner…Det er så mye å undres over, og jeg tror de fleste har opplevd noe som de ikke helt forstår eller vet hvordan de skal tolke.
  Jeg opplever slikt hver dag…Men hva gjør en med disse «hendelsene»? Tror de fleste har en kraft i seg, men mange er redd og vil helst fortrenge.
  Selv har jeg mange tanker om hvor disse «evnene» kommer fra. Men det er vanskelig å godta når en aldri hel vet hva en skal tro…

 8. Gunnar sier:

  Joralf Gjerstad har nå sluttet av. Han har gjort sin misjon i livet. For den som leser boken, vil det tegne seg et bilde av en mann som har fått en stor og krevende livsoppgave. Oppgaven er ikke først og fremst å helbrede, men gjennom helbredelsen vise vitenskapen,og ikke minst lege standen, legg merke til hvor ufattelig lojal han er mot skolemedisinen. Slik jeg ser det er hans store oppgave å hjelpe oss som mennesker å se og akseptere at det er noe mer, en kraft som har fått mange navn. En kraft som vi alle har og er en del av. Når vi forstår mer av denne kraften vil vi alle ha glede av den i alle dens aspekter.
  Joralf Gjersta har hjulpet til å åpne opp for en mulighet til å ta inn dise perspektivene, og gjøre dem til gjenstand for forskning, undring, og under i våre liv.. La han få hvile. Han har gjort nok, mer en nok.

 9. Alfen... sier:

  Han «gjorde al»f-år «oss» han gjer-staden (det indre tempel)
  til stad av lykke,,,»He-al» med sitt «varme hjerte» han «hear-T» å hjerte» til oss alle hilsen Alfen (engelen)…

 10. Johanna sier:

  Hei, mye spennende lesestoff her – du har mange tanker som jeg liker og føler stemmer med mine. Ja, joralf er en fantastisk mann og har vært en utrolig ressurs for oss i Norge i mange år! Han har lagt egoet og seg selv til side og satt seg i det godes tjeneste, det har nok gitt han mye – men han har nok også ofret mer enn noen av oss kan forestille oss! Til alle de som ikke var så heldig å få møte han mens han gav healing, så må jeg si sjekk opp Bruno Groening på nettet, det er et møte sted i Oslo, det er veledig og alle som trenger hjelp eller veiledning av mirakel helbrederen Bruno er velkommen! http://www.bruno-groening.org/english (det er den offisielle nettsiden), trykk på norsk øverst. Ellers kan du lese om han på den norske siden på http://www.bruno-groening.no. De helbredelsene er utrolige!!
  Bare et tips fra meg;) Johanna

 11. gro sier:

  Ønsker bare en varm tanke fra Snåsamannen, eller andre gode mennesker med unike , kanskje helbredende evner vi alle har et sted inni oss, til å få min datter Jeanette, til å slippe kontroll-angsten sin, og la naturen styre, når…hun skal bli gravid. Mitt største ønske, for min kjære datter.

 12. Maria sier:

  Takk Gud for at snåsamannen har skrevet en bok, her kan man lese at det er igjenom Jesus han helbreder!

 13. Kaisu sier:

  Vet någon om boken kommer på svenska eller finska ut någon gång?
  Man kan inte ringa till honom, har jag förstått rätt….?
  Brev kan man skicka men inget annat…e-post?

 14. Kjell Jødestøl sier:

  Hei
  Jeg vil overbringe en hyllest til Joralf. Han er et unikt menneske som har gjort mye godt for andre mennesker. Det er noe vi alle skal ha dyp respekt for. Hans evner er ikke lett å forklare, kanskje vil vi aldri kunne det vitenskapelig. Men hva betyr vel det. Hans evner på det menneskelige plan er udiskutabelt. Vi trenger flere som Joralf. Jeg håper Joralf og alle andre kan overse forfattertaperen som har fremmet sin patetiske kritikk. Vi må bare bære over med at noen mennesker retter sin fallitt i livet til ubegrunnet kritikk mot andre mennesker. Sånn vil det nok alltid være. Joralf vil for alltid være en person som vil stå som en bauta blant oss.

 15. Torbjørn Pedersen sier:

  Jeg prøvde en gang å sende en bønn om hjelp for en annen som trenger det til Joralf, men fikk aldri noe svar. Nå er Joralf blitt såpass gammel at jeg synes at alt «sensasjonshysteriet» kan opphøre – og at han kan få leve mest mulig i fred. Derfor ber jeg om at folk flest ikke legger flere byrder på hans skuldre og tar hensyn til alt det gode han har utrettet i sitt liv. Han fortjener ro i sitt eget liv nå!

 16. Edvin M sier:

  Ang Gjerstad ,
  D fins flere som han , MEN d e bare en Joralf , men kanskje d e DU , du som leser , som har en kraft som han som har gjort så mye godt for de har problemer av en eller annen art . Hvem vet , kanskje har vi en kraft som er helbredende , d beror på om du og jeg har tro på d vi gjør ;))
  Lykke til alle sammen , er vi glad oss selv er vi glad i alle sammen , kjærligheten er den største kraften vi har ;)))))

 17. Julenissen sier:

  Ja når værmannen profeterer
  ingen snø til jul og alle
  barna blir skuffet så
  kommer Joralf, det
  skal bli snø,
  sier jeg
  og fra hjertet en dråpe rant

 18. Geir Moen sier:

  Er Joralf Gjerstad hva man kaller en personelig kristen? Når han legger hendene på mennesker ber han om at vedkommende skal bli frisk i Jesus navn? Eller er det slik at han har kraften i seg at han ikke trenger Jesus mere? Tar han penger for å legge hendene sine på mennesker?

 19. Ragnhild Buch sier:

  Hei ! Joralf Gjerstad er en seriøs mann , han er troende og vet at Den hebredene kraften ikke er hans egen men til hører vår Herre Jesus Kristus. Som er Gud . Joraf har hjulpet mange mennesker i et langt liv , av nestekjærlighet , som Jesus Kristus vår Herre sier vi skal ha . og det har han gitt . Joralf er en som både bryr segom sine medmennesker .

 20. Brit S. Lund sier:

  Hei!
  Dine evner er helt fantastiske. jeg beundrer mennesker som har slike evner, og har lært seg å bruke og kontrollere dem.
  Jeg tror det er mer mellom himmel og jord enn vi er klar over, og jeg er av dem som tror på og har opplevd dette selv.
  Jeg skriver til deg fordi jeg håper og ønsker så inderlig at du kan hjelpe datteren min. At vi kan få «svar» på hvofor hun mister babyene sine. Legene sier hun er helt frisk og at det ikke er noe galt med henne. Det er fortvilende og vondt for et mamma hjerte og se datteren min ha det så vondt.
  Fortvilet mamma med tro og håp.

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.