gud healer

Postet av chowbow 22-09-2008

Her om dagen fikk jeg en forespørsel om å heale en person for betennelse.

Here er eposten jeg fikk:

Hei!PÅ vegne av min samboer så vil jeg be deg om hjelp.Han har hovnet opp i
hele venstre side av ansiktet sitt,pga tannverk og betennelse.Han har vært
hos tannlegen,men blir ikke noe bedre.Tvert i mot…blir bare verre og
verre…han går på pencilin og smertestillende,men ingenting hjelper…så
da jeg nevnte fjernhealing for han sa han ja…han tror vel ikke så mye på
det,men er villig til å prøve alt for å slippe smerten…kan du hjelpe han
nå?Fort….
Hilsen fortvilet samboer….

Jeg svarte på den eposten:

Hei.
Da har samboeren din fått healing for betennelsen osv. Håper det virker
fort 🙂

I går fikk jeg tilbakemelding:

Hei!Takker for din hjelp ang.min samboer.Bare noen timer etter at j mottok
mailen fra deg,så ble smertene hans borte.Helt utrolig!Så da lurer j på om
du som healer har noen mulighet for å gi meg ekstra energi?J er så tappa
for energi og livsgnist for tiden at j vet ikke min arme råd.J trenger
masse energi nå,siden j snart skal begynne i ny jobb.Å masse
livsgnist….kan du hjelpe meg med d?

Er det ikke flott. Gud healer.

Jeg merker at folk flest som spør meg om hjelp tror at jeg healer. Det er ikke akkurat slik det fungerer. Den som healer er gud, skaperkraften, altet eller hva man velger å kalle det. Og ser vi litt stort på det så er vi alle en del av den kraften og vi er alle healere. Men det jeg gjør er å ta direkte kontakt og kommunisere med den kraften. Så kan folk bli healet, alt ettersom hva gud mener det skal heales for.

Er jeg priviligert som kan gjøre dette? Å ja, så absolutt.

Kan du bli så priviligert? Åja, absolutt, dette er noe alle kan gjøre 🙂

Legg til på Facebook

3 kommentarer

 1. Anne Grethe Eikrem sier:

  Eg er så intressert i slike ting, og har spurt om å få healing. Har lest alt eg har kome over om emnet. Eg har jobba ein del med mennesker,og har fått høyre mange gonger at eg har varme hender. Har dreve med ein del massasje og så det er ofte i den forbindelse. Har prøvd litt reiki på meg sjølv, men kan ikkje sei at eg merkar noko endå. Men eg har eit sterkt ønske om å kunne hjelpe andre,iallfall lindre smerter, og det er eit par stykker som påstår at eg har hjelpt dei. Men det kjem ikkje frå meg dette,viss det i det heile er noko i det. Har altfor dårleg tru på meg sjølv, må jobbe med det heile tida. Men ein ting er sikkert, i den store samanheng er vi menneska berre små brikker i noko som er så stort at det går over vår forstand. Har vakse opp med mi barnetru, og har lagt til og trekt frå når eg vart så vaksen at eg turte å ha eigne meiningar om dette og. Men eg har opplevd å fått hjelp med eingong i nødsituasjon, når eg har bedt til jesus eller Gud. Spesielt når eg var barn opplevde eg dette sterkt, og difor har trua mi vorte sterk og overbevisande.

 2. KarlK sier:

  Kjempebra at du er så bevisst på at kraften går gjennom deg, at du kun er en kanal. Jeg er også det. Men det er også endel som mener de utfører healingen selv.
  I dette yrket er ydmykhet veldig viktig, sånn jeg ser det.
  Ydmykhet overfor universet / altet / skaperkraften, for ikke snakke om alle lysvesnene som gjør en kjempeinnsats! Det er mange fra den andre siden som hjelper til. Dette bør ikke glemmes!
  Som sagt, all kredit til deg, Tonny.. Kjempebra innstilling og intensjon du har. Intensjonen har veldig mye å si for hvem man får hjelp fra, og på hvilken måte…. (Hva man sender ut… )

  🙂

 3. Lise sier:

  Er det noen som kan sende noen healende energier til sønnen min Jonas på 4 år. Han fikk en saks midt i høyre øyet og har mistet synet. Det ser ut til at han takler bra å bare se på ett øye, men nå plages han av smerter som kommer i tak på noen minutter, flere gang daglig. Legene kan ikke gjøre mer, han er operert flere ganger så nå er det bare opp til øyet om det klarer å lege seg selv. Det er altså ikke lenger snakk om tap av syn men om å få beholde øyet sitt eller ikke. Jeg føler at øyet hans trenger all den hjelp det kan få utenfra til å heale seg selv. Finnes det noen der ute som har evner ?? hilsen en takknemlig og fortvilet mamma….

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.