Samtaler med Gud

Postet av chowbow 25-03-2008

Hva gjør man når man har gått hos en healer en stund, i tillegg gått på kurs i thetahealing, føler at man har fått kontakt med noe viktig og samtidig liker blogger? Jo, da starter man en blogg om det som opptar en mest om dagen (og natta for den del). Og hva velger man så å kalle bloggen? Det er verre, navnet på bloggen må stemme overens med virkeligheten og så må folk som kan være interessert i å lese bloggen få litt info bare ved å lese bloggnavnet. Navnet på bloggen skal ikke være for storslagent eller love for mye, samtidig må det ikke være så anonymt og intetsigende at ingen bryr seg. Valg av bloggnavn er ikke lett. Jeg velger å kalle denne bloggen «Samtaler med Gud» siden det er det den skal dreie seg om. Lover jeg for mye allerede? Hehe, nei da.

Litt om Skaperkraften/Gud:
36 år
født i Drammen
Gift, 2 barn og en undulat

Ok, nå har den bloggeren allerede gått av hengslene tenker du vel. Ok, før du tenker for mye om akkurat det så tenk på hvem og hva Gud er da. Og hvorfor kalle det Gud i det hele tatt? Vel, det siste først. Jeg kaller det Gud fordi det jeg opplever å ha kontakt med er det ypperste og øverste som finnes. Jeg kaller det ikke Gud fordi jeg har plukket opp Bibelen og sjekket hvilket navn som er riktig å bruke. Gud er tradisjonelt sjefen over alle sjefer og for å være bevist på at det jeg snakker med er det øverste og beste så velger jeg å kalle det Gud. Andre kaller det Skaperkraften, Sannheten, Alt som er + mange andre navn. Navnet skjemmer ingen, det er hvem man snakker om som teller. Skaperkraften og Sannheten er to betegnelser som jeg bruker ofte i stedet for Gud, bruker de litt om hverandre rett og slett.
Hvis man kaller det «Alt som er» så skjønner man bedre hvorfor jeg sier at Gud er 36 år, født i Drammen osv. Det jeg mener med det er at alle har Gud i seg, alle er Gud. Eller, det er det jeg oppfatter, andre vil kanskje ikke oppfatte det akkurat slik. Og for ordens skyld, jeg er ikke født i Drammen, er gift osv.

Hva mener den herværende blogger med «Samtaler med Gud» da? Snakker han med Skaperkraften, Sannheten, Alt som er?
Ja, slik er det. Snakker, eller rettere sagt tenker med Gud. Men «Tenker med Gud» er ikke noen bra bloggtittel så det blir «Samtaler med Gud». Tittelen er til og med godkjent av Gud. Jeg har spurt og fikk positivt svar. Så da så…

Legg til på Facebook

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.