Kommenter gjerne bloggpostene på denne bloggen

Postet av chowbow 29-03-2008

Sett i gang og kommenter bloggpostene som jeg har skrevet på denne bloggen er dere snille.

Her er noen av postene.

Skaperkraften har humor

Mere om navnet gud

Jeg var på kurs i healing

Kom med spørsmål eller kommentarer om hva som helst når det gjelder temaene jeg tar opp, ingenting blir sensurert og ingen kommentarer er for dumme. Alle ting vil hjelpe deg og meg med å finne svar på ting og tang vi lurer på. Spør meg om emner og temaer som jeg kan spørre skaperkraften om, jeg vil gjene lære mere og mere, men kommer ikke på alle spørsmålene selv. Jo mere input jeg får jo mere kan jeg snakke med Gud om og jo mere kan jeg dermed lære. 🙂

Og du kan gjerne være anonym.

Legg til på Facebook

5 kommentarer

 1. Lars sier:

  Anbefaler deg å finne noen andre å snakke med.

 2. chowbow sier:

  Takk for tipset, jeg gjør det også 🙂

 3. Melisa sier:

  Jeg synes dette er veldig interessant og har og lest bøkene om samtaler med Gud.., og at du virkelig får kontakt og føler det du gjør er jo bare flott..! Jeg føler at jeg ikke får til.. men har vel gitt opp og prøve..! Dette inspirerer til og prøve igjen..! Takk..!

 4. Viktor Viktorsen sier:

  Du, hva het den boka du fant affirmasjonene i?
  Skulle likt å vite det. På forhånd takk.

 5. chowbow sier:

  Hvilke affirmasjoner er det du tenker på?

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.