Få fjernhealing

Postet av chowbow 20-08-2008

Skrevet 13.okt.2008:

På denne siden har jeg til nå tatt imot henvendelser om gratis fjernhealing. Rundt 60 personer har fått fjernhealing fra skaperkraften her. Det har vært morsomt og flott å få lov til å formidle healing på denne siden her. Jeg takker alle som har fått healing hjerteligst for at de har skrevet inne her og jeg takker gud/skaperkraften for at jeg er så utrolig heldig at jeg får fjernheale folk.

NBNB!! Gratis Gruppehealing 28. oktober klikk her

NB! Dere som allerede har fått fjernhealing er hjertelig velkommen til fortsatt å kommentere under her. Jeg setter stor pris på at dere gjør det, takk 🙂

Har dere forresten besøkt forumet mitt?  Registrer dere der og del tankene dine eller skriv spørsmål. Det er mange som er interessert i nettopp dine tanker om det alternative 🙂

Legg til på Facebook

172 kommentarer

 1. chowbow sier:

  Hei Anne Grethe.
  Det kan jo være mange måter å ta andre sine problemer på sine skuldrer på. Men du har jo allerede fått healing for det så jeg foreslår at du ikke sitter og grubler for mye over akkurat det.

 2. Anne Grethe Eikrem sier:

  Hei.Nei det grublar eg ikkje på.Men eg tykkjer det er interessangt dette.Var det berre desse tre tinga eg trengte healing for?-og så ordnar alle plagene seg etter kvart?

 3. chowbow sier:

  Hei Anne Grethe.
  Jeg kan ikke si annet enn at dette tydeligvis var de tre viktigste temaene.
  De fleste mennesker har jo mange, mange temaer som med fordel kan ryddes opp i.

 4. Ditta sier:

  hei.

  jeg håper du kan hjelpe meg med fjernhealing. jeg har hostet o hostet i et par mnd nå å er temmelig lei det ser ikke ut til åt jeg blir noe bedre.og så var jeg hos tannlege og fikk trukket etpar jeksle som jeg hadde tannpine i…dette var også i den tiden jeg fikk hosten. og ennå har jeg VONDT. har faktisk tannpine i de tennene som er borte.tar paracet og ibux d hjelper litt.men kan jo ikke gå og spise det heller. jeg er sliten av å ha det slik så jeg håper du kan hjelpe meg. på forhånd tusen takk.

 5. chowbow sier:

  Hei igjen Ruth.
  Jeg ser bølger av sorg som skyller inn over deg fra tid til annen. Ikke hele tiden, men det kommer i bølger.
  Du får en healing på at du skal forstå hvordan sorg er nyttig og hvordan det kan være unyttig.

  Jeg så i den healing du fikk at du ble glad av sorg. Jeg skal ikke tolke det på noen måte for deg, det må du gjøre selv.

 6. chowbow sier:

  Hei unreal
  Du kan be om hva du vil, be om mye, fordi du fortjener det 🙂

  Noen har såret deg hardt en gang og du har ikke sagt i fra til vedkommende om dette. Du fikk en fjernhealing på at du skal klare å finne en løsning på dette.

  Jeg så i healingen at en soleklar tanke slo ned i hodet ditt som et lynnedslag.

 7. chowbow sier:

  lillegutt

  Du er verdifull og fortjener det beste! Du fikk en healing på at du skal vite dette og forstå hva det er og hvordan du er verdifull slik du er.
  Hehe, når jeg skrev at du får den healingen så viser skaperkraften meg at denne healingen er viktig for deg ved å danse glad groovy disco.

  Healingen vises som at du blir innhyllet i et gullteppe som symboliserer det beste av alt.
  Og gud danser fortsatt… veldig morsomt.

 8. chowbow sier:

  iris
  Du skal ikke dø. Hva som skjer med deg for tiden har du fått svar på i forrige kommentar til deg.
  Og nå ser jeg bare masse masse kjærlighet som går til deg. Ser det som en tykk rosa tåke av kjærlighet som damper rundt deg.

 9. Pilgrimwannabee sier:

  Jakten på kjærligheten:: full stopp, finner ikke videre, ambivalent psyke våkner av gråt, våkner etter noen minutters søvn, lei av å ikke finne fram. Ønsker å dø/men ønsker å leve elske brenne for noe. Ønsker å elske meg selv og andre, elske Gud. Startet på min egen indre reise for et år siden, men nå kommer jeg ikke videre. Takknemmlig for svar

 10. chowbow sier:

  Ditta
  Du skal vite at andre mennesker respekterer deg og du fikk en healing på at du vet hvordan det er å være respektert.

  Healingen så jeg som at du står og bukker til en annen person på japansk vis, den andre bukker til deg og begge har respekt for hverandre.

 11. chowbow sier:

  Pilgrimwannabee
  Fint navn, alle er vi vel pilgrimmer på sett og vis 🙂

  Du ønsker å elske gud sier du. Jeg får ihvertfall beskjed fra skaperkraften om at den elsker deg.

  Penger er et tema for deg. Må du fokusere tankene på økonomi? Fjernhealingen du fikk går på at du forstår at du alltid har nok penger.

  I healingen så jeg deg som «gutten med gullbuksene». Vet ikke om du kjenner til ham, men det var en tv-serie som gikk på NRK for rundt 30 år siden. Gutten bare stakk hånda i lomma og opp kom det penger. Veldig praktisk. 🙂

 12. Pilgrimwannabee sier:

  Ja det har nok handlet mye om penger jeg har tapt eller trodd jeg har tapt i det siste, takk – >>> tusen takk for at jeg får se det fra en annen vinkel, takk for raskt svar:o)

 13. Fortvilet sier:

  Hei Chowbow.

  Takker deg og skaperkraften.
  Har ikke vært så bra på 10 mnd som jeg er no. Jeg klarer faktisk å gå mine 200 m hjem fra jobb uten pause.

  :-))

 14. vivian sier:

  hei chowbow:-)
  jeg sliter med å bli gravid, trur jeg har tette eggstokker, og at det er veldig kronglatt i systemet mitt der nede:-( Så jeg sliter mye med dette…Har hatt blødninger også etter vanlig menstruasjon, og dette er i hvert fall slitsomt!
  Har veldig mye bekymringer som sviver rundt meg, kan du være så snill å hjelpe? Sliter med kviser også pga homonene krasjer hele tia…
  klem:-*

 15. chowbow sier:

  Hei vivian.
  Jeg gir ikke healing her lenger. Du kan gå hit:
  http://www.samtalermedgud.no/fjernhealing/
  for å lese mere.

 16. Solstråle sier:

  Ting tar tid? I august fikk jeg healing fra deg. Fant egentlig ikke så mye mening i den der og da, men det du skrev ble liggende i bakhodet og nå har jeg endelig gått til det skritt å søke hjelp for mine tunge tanker. Ergo, jeg prøver å forstå at jeg kan få hjelp og at hjelp vil virke på meg, slik som du gav meg healing på 🙂 Takk for et dytt i riktig retning!

 17. chowbow sier:

  Ja, noen ganger tar ting lang tid. Og ja, noen ganger er det helt uforståelig at man får healing på det og det området. Det er jo slik at det ofte er de bakenforliggende årsaker som heales. F.eks. Har man vondt i magen kan man få en healing på redsel el. lignende.

 18. ANNE sier:

  HEI…TRENG HEALING TIL Å ÅPNE OPP SANSENE MINE TIL Å KUNNE HJELPE ANDRE…KVA BØR EG GJERE?

 19. Dick sier:

  Du vet mer hva jeg søker,jeg håper du kan veilede meg.

 20. Oddveig sier:

  Ønsker fjernhealing fra de som kan det.

 21. Kevin sier:

  Hei. Har 100 baller i luften. Trenger en inn i kroppen opplevelse og en sjanse til å puste og få litt fred i sjela. Vet ikke lengre hvem jeg kan stole på eller hva jeg skal tro. Opplever kraftige vibereringer i hele kroppen. Tror det kan være positivt, men tenker at jeg har ett problem jeg tenker at jeg tenker for mye. takk

 22. Edvin M sier:

  Spørs da , ser ut som fuglen har floget ;))

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.