Felles gruppehealing 28. oktober – 2008

Postet av chowbow 15-10-2008

De fleste av oss kjenner til prinsippet om Peer Gynt og løken. Løken som ligger i lag på lag og som Peer skreller av seg. På samme måte som en løk har vi mennesker lag på lag med forskjellige temaer og emner som styrer livet vårt.

løk

28.oktober skal jeg utføre en fjernhealing som gruppehealing på alle som ønsker å motta. Healingen skal gå på at hver enkelt som blir healet skal få hjelp til å skrelle av seg lag som er utjenelige. Altså lag som ikke tjener til noe godt eller som ikke er oppbyggende eller utviklende for den enkelte.

Ved å bli kvitt noen slike lag kan du vokse og gro på en annen måte enn om det skal vedhenge deg utjenelige lag hele livet. På forhånd kan jeg ikke si hvor mange lag som forsvinner, når de forsvinner eller hvilke lag som forsvinner. Det er forskjellig på alle mennesker hvilke lag vi blir frigjort fra.

For at det skal være en balanse mellom å gi og få så krever denne healingsesjonen noe fra deg. Å motta healingen koster ikke penger, men vederlaget som kreves er at du skal stå foran et speil, se deg selv dypt inn i øynene og si «Jeg Elsker Deg» til deg selv. Dette skal du gjøre en eller annen gang før 28. oktober. Å gjøre dette til seg selv kan koste mye for en del mennesker, for andre er det enkelt. Men felles er at alle som gjør det yter automatisk en skjerv kjærlighet til fellesskapet. Slik gir du noe for å få noe.

28. oktober kl 1800 er tidspunktet jeg skal formidle gruppehealingen. Dette er en fjernhealing. Du som melder deg på til å få healing behøver ikke gjøre noe annet enn å melde deg på og «betale vederlaget» i tide så vil du motta healingen samme hvor du er eller hva du gjør.

Så hvis du vil ha en «løkhealing» 😀 skriv inn i kommentarfeltet under her at du vil ha healing så er du med.

Jeg gleder meg 🙂

Skrevet 28.oktober kl 19:40:

Takk til skaperkraften, alle dere som fikk healing og meg selv for at vi alle fikk lov til å motta løkhealing 🙂

Nå er healingen vel gjennomført. Tusen takk til alle som meldte seg på for å ta i mot. Over 50 personer fikk fjerngruppehealing og det var mange flere enn jeg hadde regnet med. Alle navn ble nevnt opp og skaperkraften bekreftet at hver og en fikk healingen.

Litt morsomt var det at når ca. 20 personer hadde fått healingen så ville jeg begynne å nevne flere navn samtidig for at det skulle gå litt fortere. Det fikk jeg ikke lov til av skaperkraften så jeg måtte pent gå tilbake til å nevne hvert enkelt navn for seg og la det bli bekreftet at hver enkelt person hadde mottatt healing 🙂

Jeg kommer til å gjenta dette på et senere tidspunkt. Kanskje jeg gjør det til et månedlig eller bimånedlig arrangement. Vi får se. Dere som har fått denne gangen kan melde dere på neste gang også og bli kvitt enda flere lag (Ikke meld dere på her, det kommer en ny post ang. det).

Hvis noen av dere som har motatt healingen har lyst til å kommentere under her er dere hjertelig velkomne til å gjøre det.

Legg til på Facebook

63 kommentarer

 1. Ida sier:

  Ja takk, jeg mottar gjerne healing. Dette var et hyggelig initiativ. 🙂

 2. TM sier:

  Så bra chowbow…. Er med, tusen takk. 🙂

 3. Ingunn sier:

  Hei.

  Jeg vil gjerne ha healing for å åpne opp lag for lag for mitt indre lys og kjærlighet.

 4. mona sier:

  Ja takk:)

 5. Hanne sier:

  Hei.
  Jeg vet ikke helt hvordan du( eller rettere sagt gud, skaperkraften, altet mm.) gikk frem med denne løkhealingen, men sånn jeg tenker det, er det vel naturlig forsøke å fjerne de tingene som mennesker generelt sliter med. Fjerne disse hindringene for oss,så vi blir roligere og mer harmoniske.
  Jeg har opplevd en forandring.Forandringen hos meg er at jeg ikke lenger bekymrer meg over ting som jeg ikke får gjort noe med. Dette har vært en plage for meg, spesielt morgen og kveld, da alt krisemaksimeres. Nå er jeg mye roligere og lar ting «flyte» mer. Jeg var veldig usikker på om det hadde noe med healingen og gjøre, men sammentreffet er jo bemerkelsesverdig og jeg velger å tro at endringen har skjedd på grunn av det «du» har gjort. Så tusen takk!

 6. gabi sier:

  Tilbakemelding:

  Plutselig tenkte jeg over at jeg var litt forandret. Jeg gikk litt tilbake i tid og fant ut at det begynte dagen etter løkhealingen. Jeg er stappfull av optimisme og pågangsmot! Et lag av engstelse er også vekk. Det må jo være løkhealingen som har skrelt av et totalt ubrukelig lag jeg har hatt? Dette var andre gangen du healet meg, og begge gangene har gjort noe flott for meg. Tusen takk, du er en super healer! 🙂

 7. gratis ting sier:

  Hoho, helt genialt. Dette virker spennede.

 8. Annemor sier:

  Hei!
  Jeg vet ikke om det bare er løkhealingen, men nå har jeg tatt skrittet og skal gå fra en jobb som har vært givende og utfordrende,men også tappet meg forlivskraft og glede, i tillegg har det selvsagt vært andre ting, men jeg vet at jeg har tenkt mange ganger på at jeg skulle ha gjort noe annet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre videre fremover, jeg ber derfor om at dere ber for meg til skaperkraften, slik at jeg finner en oppgave som gir mening og noe å leve av.
  Jeg er takknemmelig for at jeg har det godt, for det har jeg. Jeg er bare så inderlig tappet for pågangsmot og krefter, slik at selv det minste problem føles som den stor motgangen.. Det er jo meningsløst, og jeg burde ha alle forutsetninger for å kunne være glad og fornøyd.Klem til dere alle som leser og tenker på meg 🙂

 9. Lille sier:

  Hei!
  Jeg vil så gjerne melde meg på. Jeg ser at siste aktive var i 2008, men håper likevel at det er mulig å nå deg.

  Jeg har veldig lenge slitt med sterk sjalusi, og nå har det gått så langt at det er på vei til å ødelegge mitt forhold til gutten jeg skal dele mitt liv med, og våre venner. Jeg er dypt ulykkelig. I to dager har jeg sittet inne og grått ukontrollert. Vær så snill og hjelp meg.

 10. Kristian Pedersen sier:

  Hei på deg;-)
  Jeg mottar gjerne en løkhaeling, hehe:-)

 11. Tom Arild sier:

  Hei Chowbow!

  Det ser dessverre ut for at det ikke er noen aktivitet på disse sidene lenger, hvilket er veldig synd. Håper at alt er bare bra med deg!?

  En fantastisk ting du hadde gående her, men alt til sin tid er det visst noe som heter. Jeg ønsker deg alt godt og håper du er i full sving igjen snart med å hjelpe andre mennesker. Gode tanker til deg 🙂

  Mvh Tom

 12. monica renee sier:

  Har nettopp fått diagnosen lymfekreft.Trenger styrke å kjærlighet til og komme meg gjennom dette å bli frisk. Sender lys og varme til alle som har det vanskelig nå.

 13. Kristian sier:

  Jeg ønsker veldig gjerne å motta løkhealing.

  Takk for at du er du:-)

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.