Spåing og tarotkort

Postet av chowbow 9-10-2008

Er det noen av dere lesere som har prøvd å trekke englekort? Det er et sett med tarotkort som er veldig vakre.

Jeg har prøvd disse og er veldig imponert over hva kortene har fortalt meg.

Her er bilde av kortstokken:

De kortene jeg har trukket har vel egentlig fortalt meg mest om meg selv akkurat nå og gitt meg en innsikt i hva jeg gjør og kan gjøre.

Jeg planlegger å få tak i kortene digitalt slik at dere som besøker bloggen min her kan trekke kort her og så lese om hva kortet betyr. Hvis noen av dere vet om man kan få kjøpt disse kortene digitalt så vær snill å si i fra 🙂

Legg til på Facebook

2 kommentarer

  1. lina sier:

    Hei. Englekort og tarotkort er to forskjellige ting. Englekort som du kan trekke her og nå, ligger ute på consciousone.com og englekort/tarot/opstegne mestre mm kan kjøpes på de fleste alternative nettsteder eks. nina`s shop.no enhjøringen.no den lille arkana.no og alternativbutikken.no Oppstegne mestre korta gir meget klare svar og alle englekorta av Doreen Virtue er bare helt nydlige. Datt inn pa sidenen din i dag. Sant, det enkle er det beste. Hilsen Lina

  2. chowbow sier:

    Takk skal du ha lina.

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.