Jeg var på kurs i healing

Postet av chowbow 25-03-2008

Jeg var på kurs i healing i helga. Det var ikke et kurs i tradisjonell forstand hvor man lærer masse healingteknikker osv. Det var et kurs hvor vi bare skulle oppleve, og lære teknikker hvis muligheten dukket opp. Det gjorde den absolutt for min del. Den teknikken eller opplevelsen som gjorde sterkest inntrykk på meg skal jeg fortelle om nå.

Når man healer eller søker innover så kan man gå inn i hjertet sitt. Måten jeg gjør det på er at jeg forestiller meg selv inne i hjertet mitt og at jeg står i et rom, det rommet er hjertet mitt. Det gjorde jeg på kurset også, men denne gangen forsvant alle vegger og tak i rommet mitt og hjertet mitt utvidet seg til å omfatte et ufattelig stort område. I alle retninger så jeg bare hvitt lys og lyspunkter som kan sammenlignes med stjerner. Jeg følte det som at jeg endelig hadde åpnet hjertet mitt og åpnet for å slippe kjærligheten inn i hjertet mitt og samtidig ut av hjertet mitt, at kjærligheten som jeg trenger for min egen utvikling nå endelig hade fått kontakt med meg og at jeg hadde fått kontakt med den.

Altså et vidsyn fyllt av kjærlighet. Slett ikke verst hva? Jeg godtok dette synet og var glad for det. Senere på kurset skjedde det noe morsomt. Jeg skulle gå ned i hjertet mitt igjen og når jeg kom dit så jeg meg selv sittende i en strandstol og skue utover det nye landskapet, mitt kongerike av kjærlighet. Jeg satt med dyre solbriller og en sigar, med hodet løftet og var riktig noe til kar. Det var morsomt, det var et bilde på hva jeg hadde avstedkommet forrige gang jeg var i hjertet og så at veggene og taket forsvant og jeg så den uendelige kjærligheten.

Legg til på Facebook

4 kommentarer

 1. Elin sier:

  Hei!
  Synes det var en morsom historie – lo godt av solbrillene og sigaren 🙂

  Jeg har et litt ligndende bilde jeg noen ganger bruker. Jeg omgir meg med en hvit «boble»,og lar denne boblen bli større og større. Først omslutter den meg, så kunden min og hele rommet. Så utvider jeg bobla til huset, gata byen osv osv. Så langt som jeg kommer 🙂

  Ha en flott lørdag!

 2. chowbow sier:

  Morsomt at du nevner den hvite bobla. Det er det samme «rommet» som jeg opplever som det hvite lyset. Jeg hadde en sterk opplevelse første gangen jeg lagde en boble. Det begynte som en bitteliten prikk inni meg og jeg lot den vokse, først slik at hele kroppen ble hvitt lys, så stolen jeg satt på. Da ble jeg forresten litt redd for når stolen og så etterpå gulvet osv. ble til hvitt lys så hadde jeg ikke noe fast fysisk holdepunkt lenger og ble redd for å falle.
  Men jeg klarte å slappe av og tilslutt så var hele tilværelsen bare hvitt lys. Bobla omfattet hele universet og det guddommelige som var utenfor.
  Den bobla var i grunnen det som lærte meg at det går an å være kun i hvitt lys som er alt som er.

 3. Stian Jensen sier:

  sitter ikke her å ler. Men sitter å rister på hodet og tenker på hvor dumme dere stakkars mennesker er som tror dere kan heale mennesker via tanker, bobler osv.
  Det mest tragiske er at dere lurer mennesker til å betale dere for healing som ikke gir de noe annet enn en tynnere lommebok.

  Blir bare rett å slett oppgitt av dere som driver med denne svindelen. For jeg kommer ikke på noe bedre ord for dette en ren svindel.

 4. chowbow sier:

  Skjønner deg Stian. Hvis du ikke har oppleved dette så er det ikke til å tro.
  Det er mange mennesker som har blitt bedre av healing, det er det som er viktig her. Hvorfor de har blitt bedre er ikke viktig. Om det er healeren som har gjort det, gud, eller den som blir healet som har «gjort det selv» fordi han/hun har satt i gang en prosess, det er ikke så viktig.
  Saken er jo at det finnes mer enn vi kan se. Hva med når et menneske blir bedre av å spise sukkerpiller? Altså placeboeffekten. Placeboeffekten er en reell ting som virker. Mange mennesker har blitt bedre fordi de tror de får medisiner. Men hva er det som egentlig har helbredet dem? Jo, det er troen på at de har fått hjelp. Det er tanken på at de har fått hjelp. Tanken har forandret en fysisk tilstand. Er ikke det fantastisk?
  Og det mennesket blåser i hva som gjorde at det ble kvitt en plage.
  NB! Med dette sier jeg ikke ta healing er placebo. Jeg sier bare at det finnes måter å bli frisk på som vi ikke kan måle fysisk. Og hvis den ene metoden er mulig, hvorfor da ikke de andre metodene?

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.