Jording – om å jorde seg

Postet av chowbow 3-10-2008

Å jorde seg er godt for mye. Mange gjør det fordi «det er en måte å holde beina på jorda på mens tankene svever» eller for å passe på at man har nok kontakt med det praktiske jordlivet. Noe gjør det fordi de bruker den jordiske kraften i healing.

Jeg jorder meg, og har alltid gjort det i forbindelse med healing og. lign. Jeg syns det er godt og trygt å ha beina plantet solid på bakken. Dessuten er det rett og slett en deilig følelse å jorde seg. Energien fra jorden er flott og lett.

Når jeg gjør jording så sender jeg bevisstheten min ned til jordklodens senter og det foregår slik:

Jeg setter meg godt til rette i en stol eller legger meg ned på ryggen. Jeg legger så hendene mine på brystkassen slik at jeg lettere kan fokusere der. Så sender/samler jeg bevisstheten min i hjerteregionen. Når jeg føler at jeg roer meg og konsenterer meg om brystregionen starter jeg å sende bevisstheten min nedover kroppen, forlater brystregionen og konsenterer meg om magen, så hoftene, lårene, knærne, leggene, til slutt ender jeg opp ved føttene. Jeg ser for meg en tunnel som jeg sender bevisstheten min ned igjennom. Til slutt ender jeg opp midt i jordkloden. For meg ser jordens senter ut som en stor gullball på ca. 3 meter i diameter. Noen ganger puster den på en måte. Alle ser den på sin måte, kanskje som en sort perle, eller en stein eller hva som helst. Ingen måte å se den på er feil, dette er individuelt.

Jeg ser at ut fra denne gullballen strekker det seg gulltråder som gjennomsyrer hele jordkloden. Jeg drar med meg en ny gulltråd opp igjen gjennom tunellen jeg kom ned igjennom. Opp til føttene mine hvor gulltråden starter å jorde meg. Tråden surrer seg om føttene og går etterhvert i ett med føttene og knytter meg sterkt til jorden. Så lar jeg kroppen lett og sakte fylles opp med gul energi, opp gjennom leggene, knærne, lårene, hoftene. Jeg fylles som en flaske fylles med vann. Opp gjennom magen og brystregionen, ut i armene, opp i halsen og hodet, ører, nese. Så opp til toppen av hodet og over hodet. Når energien har nådd opp ca 50 cm. over hodet er jeg ferdig jordet.

Hvis du gjør dette og merker at energien stopper opp visse steder i kroppen så bare la energien lett finne sin egen vei videre, lett forbi der hvor det stoppet opp.

Når jeg har jordet meg kan jeg heale eller snakke med skaperkraften eller hva jeg nå måtte finne på å gjøre av andre spirituelle ting.

Hele prosessen med å jorde meg tar fra 3 til 5 minutter.

Lykke til 🙂

Legg til på Facebook

5 kommentarer

 1. KarlK sier:

  Hei

  Jeg har ikke jordet meg mye bevisst.
  Istedet kan jeg gjøre noe fysisk som å gå en tur e.l, og føler jeg blir jordet godt på den måten også

  🙂

 2. Irene sier:

  Opphever du jordingen igjen, eller bare fortsetter du vidre med vanlige ting etter du er ferdig med de spirituelle tingene?

 3. chowbow sier:

  Hei Irene. Jeg opphever ikke jordingen. Tvert imot så kan jeg jorde meg enda en gang etter at jeg er ferdig med det spirituelle arbeidet slik at jeg alltid er godt jordet når jeg går tilbake til «hverdagen».

 4. Therese sier:

  Å for ein kjempeflott blokk, skal legge den som favoritter.

  Mvh Therese

 5. Anneli sier:

  Hei,
  Vi gjør det ulikt, men ser for meg din teknikk og veldig fint beskrevet for nybegynnere som vil prøve dette :)Skulle ønske det var mer skrevet om dette, da vi kan gi slipp på tanker som ikke lenger er konstruktive.

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.