Bevissthetsheving ? Hever menneskene sin bevissthet?

Postet av chowbow 6-05-2008

Det er lenge siden jeg har postet her nå. Jeg har hatt masse ting å tenke på, bl.a. vært på kurs i thetahealing og jeg har følt at hele prosessen jeg er i har stoppet litt opp eller tatt en pause. Jeg har ikke hatt lyst til å snakke med gud eller hatt lyst til å være spesielt åndelig 🙂 Vel, nok om meg, til saken.

Her om dagen fikk jeg et spørsmål på epost. Det var et veldig interessant spørsmål så jeg poster det her. Det lød som så:

————-

«Kan du spørre Gud om det som ”alle” snakker og skriver om for tiden , at vi foretar en kollektiv bevissthetsheving på jorden ?»

————-

Jeg går ut ifra at med ordet kollektiv menes «alle mennesker».

Dette har jeg spurt om og svaret jeg fikk er at det foregår kontinuerlig en bevissthetsforandring på jorden. Gud sier: «Grupper av mennesker forandrer sitt syn på åndelighet hele tiden. I den vestlige «kristne» verden er menneskene i ferd med å forlate bibletro åndelighet og gå over til en mere liberal åndelighet. I andre deler av verden skjer det helt andre ting. men ifølge gud så er ikke hele menneskeheten samlet på vei til samme sted eller samme type åndelighet. «

Gud sier videre at menneskene forandrer seg hele tiden. «Det ligger i menneskets natur at det skal ha forandring, mennesket er dynamisk og måten åndeligheten manifisterer seg på vil stadig forandre seg.»

Gud sier videre at menneskene stadig finner datoer eller årstall i nær fremtid hvor det skal skje spesielle ting osv. «Disse datoene er ikke vesentlige eller viktige i seg selv, men vi skal se positivt på dem og gjerne bruke dem fordi det er noe helt håndfast og konkret å se frem til. Og mennesker behøver ofte helt konkrete ting å forholde seg til for å få inspirasjon til å fortsette sin utvikling/forandring.»

———–

Så svaret på spørsmålet om det skjer en kollektiv bevissthetheving over hele jordkloden er nei. Ifølge gud så er ikke alle mennesker del av en bevissthetsheving. En kollektiv bevissthetsforandring derimot skjer hele tiden.

Det er jo et annet spørsmål som tvinger seg frem her og det er om ordet «bevissthetheving» faktisk er et utrykk som det går an å bruke eller som er relevant. Med «heving av bevisstheten» menes jo en «positiv forandring av bevisstheten». Hvem bestemmer så hva som er positivt?

Legg til på Facebook

3 kommentarer

 1. Simone sier:

  Hei!
  Fint å se du er tilbake igjen:) Tusen takk for hilsen i gjesteboka mi også.. Kan jeg spøre deg om noe? eller Gud? Nå for tiden er jeg såå veldig mye trøtt, og liker og legge meg å nyte musikk, og slappe helt av. orker ikke ta meg til det store husarbeidet eller. Jeg lurer på om årsaken kan være all den energien vi mottar på jorda nå? At det er mye energi som skal fordøyes?
  Klem fra Simone

 2. chowbow sier:

  Hei Simone. Alltid like hyggelig.

  Jeg spurte selvsagt for deg om dette. Svaret må du bruke på den måten du forstår det, for meg betyr ikke det svaret noe særlig i og med at jeg ikke vet så mye om deg.

  Her er svaret jeg fikk.
  «Simone har spredt seg utover for mange felt og klarer ikke å hente inn nok energi fra alle felt, hun kan fokusere på færre felt så vil hun få forholdsvis mere energi tilbake. Tenke helhet istedenfor stykkevis og delt.»

  Som du kan skjønne så blir dette svaret rimelig svevende for meg som ikke vet hva du holder på med. Så jeg spurte om mere informasjon, men fikk til svar at dette var nok, at du vil gjøre det som trengs med denne infoen over her.

 3. Simone sier:

  Hei chowboy!
  Tusen takk for svar! Det var et godt svar, så du må stole på det du får:) (leste ditt nye innlegg). Jeg tar det jeg fikk til etterretning, og tenker at det vil bli veldig bra:) jeg vurderer også å melde meg på Theta healing-kurs til høsten, så om du vil si litt om hva du synes om det, så hadde det vært veldig fint:)
  Klem fra Simone

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.