Healing – Hvordan kan jeg gjøre det?

Postet av chowbow 7-04-2008

For å heale er det mange som reiser/går inn i et hvitt altomfattende lys, inn i sannhetens eller guds lys. Hvordan gjør man for å tre inn i det hvite lyset, sannheten, skaperkraften eller hva man kaller det for å heale? Det er mange metoder og jeg skal her beskrive den metoden jeg bruker. Men hovedpoenget eller målet for deg eller andre er ikke å kopiere meg eller andre, men å komme til sannheten, sette seg i en tilstand hvor man har kontakt med den altomfattende sannheten slik at man kan utføre healing.

Og husk. Det jeg skal beskrive er høyst personlig og subjektivt, om noen opplever det på en annen måte så er ikke det feil, bare annerledes.

Jeg kan stå, sitte eller ligge, det spiller ingen rolle og lukker øynene. Først skal jeg jorde meg. Jeg lukker øynene mine og sentrerer meg i hjertet mitt eller brystregionen, også kalt hjertechakra. Jeg snakker ellers ikke om chakraer for jeg bruker ikke chakraer bevisst. Altså, jeg konsentrerer meg om hjertet mitt, «er i hjertet mitt». Så sender jeg bevistheten min nedover kroppen, ut av beina og ned til jordens indre. I midten av jordkloden henter jeg energi som jeg tar med tilbake. Den energien kan se ut på mange forskjellige måter, bare la den se ut slik du vil. For meg er den mørkt skinnende. Jeg lar energien fylle meg opp akkurat som man fyller opp en flaske. Begynner i tærne og fyller oppover leggene, forbi knærne, oppover lårene, fyller hele hofteområdet, opp forbi magen, brystregionen, nedover armene. Ta deg tid, la det ta den tiden det trenger. Hvis du føler at det er vanskelig å fylle et område så ikke press på, bare la energien strømme kjærlig forbi og igjennom området av seg selv. Så opp i nakken og halsen, i hele hodet og til slutte fyller du et område over hode, du føler hvor stort det området skal være. Det kan være lite eller stort.

Nå er jeg jordet og klar til å gå inn i lyset.

Den første gangen jeg følte at jeg virkelig kunne være i lyset og at lyset er altomfattende brukte jeg en metode som jeg ikke bruker lenger. Jeg bruker den ikke fordi det ikke er nødvendig, nå går jeg direkte til lyset, men for å lære å gå direkte til lyset var denne metoden bra for meg. Metoden går på å la lyset ekspandere innenifra en selv. Jeg opplevde det slik:

Jeg var jordet og klar til å gå til lyset. I mageregionen, i området der solar plexus er så jeg et bitte lite lys. En liten rund lyskule. Denne lyskulen utvider seg og den blir større og større. Lyset ekspanderer til å fylle hele kroppen, hver eneste celle. Når hele kroppen er fyllt opp av dette lyset så begynner lyset å utvide seg slike at kroppen min er inne i en rund ball av lys. Dette lyset, denne ballen utvider seg og omslutter stolen jeg sitter på.

Det som jeg så fikk følelsen av var både skremmende og godt på en gang. Jeg følte at kroppen min og stolen ble til hvitt lys. Og når ballen fortsatte å utvide seg så ble tak, vegger og gulv til hvitt lys. Dette var skremmende fordi jeg følte at jeg ikke hadde noe fysisk fotfeste lenger, at jeg når som helst kunne ramle ned fordi det ikke fantes noe gulv, bare hvitt lys. Men jeg klarte å holde konsentrasjonen og lyset utvidet seg til å dekke hele universet. Og lyset utvidet seg utenfor universet og ble derfor altomfattende. Jeg var da inne i et lys hvor alt eksisterte kun som hvitt godt lys. Det var en herlig følelse. Det var første gangen jeg opplevde dette så sterkt og jeg kommer aldri til å glemme det.

I dette lyset kan man heale og manifistere.

Når jeg er ferdig med ærendet mitt og skal tilbake til «hverdagen» så renser jeg meg ved å la hvitt rent lys strømme gjennom kroppen. Så tar jeg turen ned til jordens kjerne og jorder meg igjen akkurat som det ble gjort før turen. Lar energien fra jorda strømme gjennom kroppen, fylle opp hele kroppen før jeg åpner øynene.

Takk for at du leste dette.

Legg til på Facebook

4 kommentarer

 1. bodil i Venneslab. sier:

  Kontakt med Gud skjer ved BØNN, Jsus sa jeg er veien og SANNHETEN. Han elsker deg.Kall på Ham så vil.Ingen kommer tilGud uten ved Ham.FINN EN BIBEL OG LES og OPPSØK KRISTEN MENIGHET f.eks.Pinsemenighet.JESUS LEVER IDAG

 2. Simone sier:

  Hei Chowboy!
  Takk for fin lesning. Det hørtes ut som en flott opplevelse da du var og er omgitt av det hvite lyset. Siden jeg ikke er visuell av meg, tenker jeg meg til saker og ting. Er ikke alltid jeg får den store følelsen, jeg innbiller meg at den ville vært sterkere om jeg var mer visuell? Hva sier du til det? eller hva sier Gud til det? Jeg liker bloggen din:)

 3. chowbow sier:

  bodil i Venneslab, ja , det er mange veier som fører til sannheten. God tur:-)

  Simone. Jeg er ganske visuell av meg og det er flott. Visuelle inntrykk er sterkt uansett hvilke situasjoner vi er i.

  Du tenker deg til saker og ting sier du, er det ikke visuelt det da? Ser du bare ord og ingen bilder? Har du prøvd å stole på at bildene du får betyr noe i seg selv? Og hvor kommer de bildene fra? Vet du det?

  Hva sier gud til det? Jeg spurte og han svarer: «Simone opplever dette på en måte som er sterkest for henne og på en måte som gir henne en opplevelse hun kan tro på».

  Det får du tolke som du vil Simone, jeg kan ikke tolke det for deg.

 4. Cecilie sier:

  Hei. Jeg er bare fjorten år, og sliter litt med søvnproblemer da jeg har ånder hos meg nesten hver natt. Sånn har det vært så lenge jeg kan huske. Dette er da tydeligvis forskjellige ånder. Jeg kan ikke se dem, men jeg føler energien dems med engang de kommer inn i rommet. Det er hovedsaklig to personer. Etter som jeg har forstått er det ei ganske omsorgsfull dame og en litt mer streng mann som har en veldig bestemt energi. Han gir meg hodepine i tinningen i blandt. Jeg har fått kloremerker i våken tilstand og jeg merker at han vandrer rundt sengen min. Damens energi virker veldig mild og omsorgsfull. Hun stryker meg ofte lett på armen. Det har også forekommet at hun har latt fingrene hennes skli nedover fra anklene mine og til nederst på risten. Det virker som de har noe å fortelle og de bruker alle forskjellige måter å vise dem på. Alt fra beføling til å kaste skygger i speilet. De kommer kun når jeg er avslappet. Altså når jeg våknet opp fra narkose da jeg brakk armen og når jeg legger meg om kvelden. Hvertfall… Faren min har ødelagt armen sin og jeg har innmari varme hender. Pappa sier det hjelper når jeg legger hendene mine over der han har vondt. I konfirmasjonen min i går sier tanta til pappa at jeg har så varme hender at hun ikke har vært borti noe lignende på sine 65 år! Og de begynte å snakke om healing… HEALING tenkte jeg!! herregud var de gale? men når jeg tenker meg så kan det virke som det kanskje er sånn.. Er det derfor disse åndene kommer til meg hele tiden? og visst jeg har det.. Hvordan går jeg i såfall frem for å utvikle gaven min?

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.