En virkningsfull affirmasjon

Postet av chowbow 10-06-2008

Innimellom hender det at man kjeder seg eller ikke vet helt hva man skal finne på. Det være seg at man sitter på en flyplass og venter, kjører langt med bil osv. I slike situasjoner har jeg en veldig fin affirmasjon som jeg bruker.

Jeg tenker kort og godt at jeg skal gjøre det beste ut av det. At jeg skal gjøre det beste ut av den situasjonen jeg er i. Det kan man i og for seg gjøre alle situasjoner uavhengig om de er bra eller ikke så bra, men i situasjoner hvor jeg kjeder meg og må vente på noe så er denne affirmasjonen helt topp.

Affirmasjonen kan f.eks. lyde slik: «Jeg gjør nå det beste ut av denne situasjonen».

Det dukker alltids opp et eller annet som gjør at tida går fortere og at jeg ikke kjeder meg.

Noe å tenke på neste gang flyet er forsinket med 5 timer. 🙂

Legg til på Facebook

En kommentar

  1. Ø sier:

    Nice nlp remark here, true true..

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.