Du har kraften i deg – Louise L. Hay og kjærlighet

Postet av chowbow 14-04-2008

Jeg har opplevd det slik at kjærlighet er en døråpner til alle ting. Og kjærlighet til seg selv er det aller viktigste for uten det så kan man ikke elske andre. Men å si at man elsker seg selv er èn ting, å virkelig mene det er en annen ting.
Den dagen jeg sa «gud, jeg elsker deg» fikk jeg beskjed om at jeg elsker meg selv. Og når jeg nå sier «gud, jeg elsker deg» så får jeg som svar, «Du elsker deg selv». Og det er en flott bekreftelse. Men når jeg tenker på at jeg elsker meg selv så vet jeg fortsatt ikke hvordan, eller hvorfor 🙂
Jeg leste en fantastisk bok om kjærlighet i jula. Mange vil nok kjenne til denne boka og denne forfatteren, boka er ikke ny, snarere en klassiker. Boka heter «Du har kraften i deg» og den er skrevet av Louise L. Hay. Louise L. Hay har gitt ut flere flotte bøker også, blandt annet en om sykdommer relatert til trossystemer. Jeg skal fortelle om min opplevelse av det i en senere post. Boka Men «Du har kraften i deg» er å anbefale på det sterkeste, den er inspirerende og oppløftende og noe av det som står der kan treffe hardt. Det skjedde med meg.

Sånn ser boka ut: Du har kraften i deg

Det er en veldig sterk bok. Jeg skal senere poste noen av de affirmasjonene fra denne boka som var sterkest for meg og fortelle hva som skjedde.

Legg til på Facebook

5 kommentarer

 1. Annemor sier:

  Les også bøkene til Neale Donald Walsch, han har skrevet triologien «Himmelske Samtaler» 1&2&3 , samt flere bøker med utdypende innhold som «Vennskap med Gud» osv. Dere finner dem blandt annet på http://www.Haugenbok.no

 2. chowbow sier:

  Takk skal du ha Annemor. Jeg har lest Himmelske samtaler 1 og skal gå på resten når jeg får tid.

 3. chowbow sier:

  Og jeg ser ikke at forandring er negativt. Det at man kan undertrykke symptomer fra kroppen ved å tenke som Hay er for meg et bevis på at healing er effektivt. Affirmasjoner slik Hay beskriver affirmasjoner er nemlig healing i praksis. Det er healing av trossystemer og tenkesett.

 4. nlp sier:

  Har du sett filmen?

  Den er ganske bra 🙂

  http://www.cwgthemovie.com/

 5. chowbow sier:

  Jøss, er det en film også. Skal prøve å få tak i den, ser bra ut.

Legg igjen en kommentar

Merk deg: På grunn av spam må jeg godkjenne kommentaren din før den publiseres. Du behøver ikke å sende den igjen.